Snel, betrouwbaar en complete vrijheid

Licenties

Kies optionele licenties om je server verder naar wens in te richten.

 

Wordt verwacht

Managed Server

Jouw plek in ons razendsnelle netwerk. Laat je ontzorgen in het beheer.

vanaf 

70.00

per maand

Bestellen

Maatwerk oplossing

Voor bedrijven op zoek naar maatwerk. Altijd de gewenste oplossing.

vanaf 

99.99

per maand

Bestellen

Schaalbaar 

Kies jouw specificaties 

Monitoring

Pro-actief, 24/7 controle  

Altijd online

Met onze uptime garantie

Persoonlijk advies

Je server bepalen en het configureren van instellingen kan uitdagend zijn. Daarom bespreken we altijd eerst samen jouw wensen en behoeften. Pas daarna adviseren we de server daarbij past. Zijn er voorkeuren die niet standaard zijn? Dan configureren we de server geheel op maat. 

 

Neem contact met ons op

Razendsnelle hardware 

Persoonlijk contact, altijd voorrang 

Afgeschermd en veilig 

Onze expertise tot je beschikking 

24/7 pro-actieve monitoring 

Bepaal zelf je oplossing 

Laat je ontzorgen

Managed betekent bij ons ook echt Managed. Wij ontzorgen je met het volledige beheer; van 24/7 monitoring tot back-ups en serverupdates. We laten jou focussen op het hosten van websites en je online succes.

Premium Support

Elke Managed Server ontvangt standaard onze meest uitgebreide vorm van contact: Premium Support. Geen wachtrijen bij drukte en snellere oplostijden bij tickets. Het beheren van jouw server heeft onze hoogste prioriteit.

24/7 Monitoring

Alle server worden 24/7 gemonitord door ervaren systeembeheerders. Ook 's nachts, in het weekend en met feestdagen. Storingen worden direct behandeld en opgelost. Hierdoor garanderen we een serveruptime van 99,99%.

Configuratie

Elke server wordt vooraf geconfigureerd. Zorgen over back-ups en PHP-instellingen zijn verleden tijd. Bestaande websites verhuizen we probleemloos voor je met behoud van de bestaande configuratie. 

Cookies Wij maken gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om onze website te verbeteren. Informatie die wij opslaan zijn je IP-adres, surfgedrag en persoonsgegevens die worden ingevuld.Lees ons beleid