Cluster hosting

Cluster hosting is de meest geavanceerde hosting oplossing die VIP Internet aanbiedt. Het is een maatwerk oplossing voor high traffic websites. Het toevoegen van een cloudhosting dienst zorgt ervoor dat piekverkeer wordt opgevangen en je website altijd online blijft.

v.a. 347,-

Cluster van servers

Cluster hosting is de meest geavanceerde hosting oplossing die VIP Internet aanbiedt. Het is een maatwerk oplossing voor high traffic websites. Bij cluster hosting worden de verschillende processen van een website verdeeld over verschillende servers. Hierdoor kan de server zijn taken efficiënter uitvoeren en zal je website sneller laden. Als er in één van de servers een probleem ontstaat, nemen bij cluster hosting de andere servers de taken automatisch over, hierdoor zal je website niet trager worden of down gaan.

Door dedicated servers en een cloud infrastructuur samen te voegen (hybride hosting) creëer je een flexibel platform.Cluster hosting is vooral geschikt voor websites waarbij het zeer belangrijk is dat de uptime optimaal is. Omdat elke website verschillend is, bieden wij unieke, passende pakketten voor cluster hosting. Wij kijken samen met je welke oplossing het beste bij jou past. Voor vrijblijvend advies of een offerte op maat kun je onderstaand formulier invullen.

Cluster hosting aanvragen

Zoals genoemd zijn er veel configuraties van clusters mogelijk. Laat daarom hieronder je gegevens achter, zodat we samen met jou de cluster hostingoplossing voor jouw situatie kunnen samenstellen.

Cluster hosting is geschikt voor

 • Website met piekbelasting
 • High traffic websites
 • Wisselende gebruikersbelasting

Domeinnaam registreren

 • Veiligheid

  Uitval wordt opgevangen en dit geeft extra veiligheid

 • Optimale prestaties

  Snelheid van je website is altijd hoog en stabiel.

 • Controle

  Enorme schaalbaarheid.

 • Onderhoud

  Onderhoud aan één van de servers heeft geen impact doordat andere servers de prestaties opvangen.

Review over VIP Internet

"VIP Internet heeft een goede kwaliteit/prijs verhouding. De service van VIP Internet is uitstekend. Als ik een vraag heb, ontvang ik direct een passend antwoord."
Lees meer reviews over VIP Internet

Geen zorgen meer met een Extended SLA

Op alle producten van VIP Internet heb je standaard support. Dit betekent dat je contact op kunt nemen met onze deskundige support desk. Daarnaast zijn al onze producten standaard voorzien van een antivirus- en spam software. Onze servers worden 24/7 door onze systeembeheerders gemonitord.

Wanneer je gebruik wilt maken van extra support raden wij je onze Extended Service Level Agreement aan (SLA). Dit biedt je meer mogelijkheden, zoals een panic button en 2 uur per maand support van een systeembeheerder.

Voordelen Extended SLA

 • 24/7 proactieve monitoring services op server

 • Binnen 1 uur heb je reactie van ons bij incidenten

 • 2 uur systeembeheer support speciaal voor je server

Managed Dedicated Server

Wil je een eigen server in ons professionele datacenter? Bestel dan een MDS.

Eigen server hosting

Managed Cloud Server

Wil je meer schijfruimte en geheugen dan je hebt in een hosting pakket? Neem dan een Managed Cloud Server.

Managed Cloud Server

Keuzehulp

Weet je niet welke server oplossing het beste bij jou past? Doe dan de keuzehulp en wij geven u een advies.

Doe de keuzehulp

Support

image description

Deskundige medewerkers staan voor je klaar.

Bekijk de supportpagina