Review van little-treasures.nl

SSL-certificaat bij VIP Internet

"Wij werken met persoonsgebonden gegevens en zijn verplicht deze te beschermen. Een SSL-certificaat biedt deze bescherming."

Volledige review van little-treasures.nl

Wij maken nu ongeveer een jaar gebruik van het SSL-certificaat bij VIP Internet. Onze website werkt met persoonsgebonden gegevens. Wij zijn wettelijk verplicht deze gegevens te beschermen. De wet zegt niet hoe we dit moeten doen, maar het College Bescherming Persoonsgegevens adviseert het gebruik van een SSL-certificaat. Bij online betalen is een SSL-certificaat een eis van de banken, maar dat deel wordt beveiligd met een certificaat van de ‘payment service provider’.

Wij hebben een en ander uitgezocht in verband met het toevoegen van een online winkel aan onze website. Het gebruik van een SSL-certificaat tijdens het bestelproces verbetert de conversie van een webshop.

Wij zijn tevreden met VIP Internet. Het product is goed, de website voor beheer werkt gemakkelijk en de helpdesk reageert snel. Enkele jaren geleden zijn wij bij VIP Internet uitgekomen omdat een kennis er goede ervaringen mee had. Het ging toen om een simpele website. Omdat we daar tevreden mee waren, hebben we ook voor Little Treasures voor VIP Internet gekozen.

Lees meer over het SSL certificaat.