Review van huifkarcentrum.nl

Wordpress hosting bij VIP Internet

"Wordpress is een zeer gebruiksvriendelijk CMS,
waardoor vrijwel iedereen het snel onder de knie heeft"
Lees meer over het professional hosting pakket

Volledige review van huifkarcentrum.nl

Wij zijn 5 jaar geleden begonnen met WordPress. Voorheen maakten wij websites in HTML/CSS en Flash. Dit werkte prima maar van onze klanten kregen we steeds vaker de vraag of we enkele aanpassingen konden doorvoeren op de website. Rond die tijd begon het bijhouden van een blog ook steeds populairder te worden. Wij zijn toen op zoek gegaan naar een Content Management Systeem (CMS) dat ons hierin kon bijstaan. Na een korte zoektocht zijn we in aanraking gekomen met WordPress en de open source community.

Woorden die bij ons op komen als we aan WordPress denken zijn: gebruiksvriendelijk, open source, zoekmachinevriendelijk en flexibel

WordPress hosting

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk CMS waardoor vrijwel iedereen het snel onder de knie heeft. Over het algemeen wordt gesteld dat iedereen die met Microsoft Word kan werken, ook prima met WordPress over weg kan.

WordPress is een open source software dus het is voor iedereen gratis te downloaden en te gebruiken. Omdat het open source is kan iedereen ervoor ontwikkelen. Er is een enorme community van programmeurs die continu verbeteringen aanbrengen.

WordPress doet het ‘out of the box’ al vrij goed als het gaat om optimalisatie voor zoekmachines zoals Google. Maar het kan nog beter en daarom zijn er verschillende plugins in omloop die je het gemakkelijk maken om het maximale uit je website te halen.

Naast de vele standaard functionaliteiten zijn er ook veel uitbreidingen in WordPress om je website te voorzien van alle benodigde functies. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of er is een plugin voor te vinden. Ook qua vormgeving is er zeel veel mogelijk.

Wij zijn erg tevreden met WordPress als CMS voor onze website omdat het zich steeds blijft ontwikkelen. Door de jaren heen heeft het ons nooit teleurgesteld.

Lees meer over WordPress hosting of snorrenenbaarden.