Review van granaatappelwijn.nl

Domein doorsturen intern bij VIP Internet

"Wij hebben gekozen voor domein doorsturen om onze naambekendheid te vergroten."

Volledige review van granaatappelwijn.nl

Al ruim twee jaar maak ik voor mijn websites gebruik van de dienst domein doorsturen bij VIP Internet. Ik heb gekozen om mijn domein door te laten sturen omdat ons product, granaatappelwijn, relatief onbekend is in Nederland. Aangezien wij als Sambation BV ook als importeur en distribiteur naamsbekendheid willen krijgen, hebben wij gekozen om de website sambation.nl te lanceren. Echter, mensen zoeken ons in zoekmachines vaker onder de naam granaatappelwijn dan Sambation. Uiteindelijk is de bereikbaarheid van je product bij een potentiele klant belangrijker dan je eigen domeinnaam.

Wij zijn erg tevreden met de dienst domein doorsturen. Wij krijgen hierdoor een hogere notering in zoekmachines via de naam granaatappelwijn.

Over de service van VIP Internet zijn wij tevreden omdat er altijd een medewerker is die je te woord staat als je telefonisch contact opneemt. Wij zijn tevreden over de mate van deskundigheid, klantvriendelijkheid en probleemoplossend vermogen. Het is voor ons belangrijk om onderscheidend te blijven in het gebruik van de website alsmede met onze producten. Wij zijn blij om te kunnen constateren dat VIP Internet meegaat met innovatieve ontwikkelingen.

Relatief gezien is VIP Internet duurder dan andere providers maar zodra er iets mis dreigt te gaan met je website zie je meteen de toegevoegde waarde van VIP Internet. Ze staan altijd voor je klaar, zijn direct bereikbaar en lossen het probleem deskundig en vriendelijk op. Met andere woorden de prijs/kwaliteit verhouding van VIP Internet is uitermate gunstig.

Lees meer over domein doorsturen