Review van carpbaitseurope.com

Managed Cloud Server bij VIP Internet

"Met een Managed Cloud Server van VIP Internet is mijn website veel sneller geladen."
Lees meer over het professional hosting pakket

Volledige review van carpbaitseurope.com

Sinds ruim een half jaar maak ik gebruik van een Managed Cloud Server bij VIP Internet. Daarvoor had ik een gewoon hosting pakket hosting pakket.

Managed Cloud Server

Ik heb voor een Managed Cloud Server gekozen omdat de snelheid van het laden van mijn website te wensen over liet. Soms duurde het wel meer dan 10 seconden voor de homepage van nog geen 700kb geladen was. Voor bezoekers is het laden van een website in 5 seconden al te lang. Zeker voor een internationaal georiënteerde website, zoals carpbaitseurope.com, zijn laadtijden erg belangrijk. Met een Managed Cloud Server wordt je site veel sneller. In mijn geval is de site nu na ongeveer 1 á 2 seconden geladen. Met een ‘gewone’ hosting verbinding ben je daarnaast te afhankelijk van de traffic op de server waarop je gestationeerd bent. Dit heeft als gevolg dat er onregelmatige laadtijden zijn. Bij drukte op de server of op je website lopen de laadtijden erg op.

Over de werking en de mogelijkheden welke een Managed Cloud Server mij biedt ben ik zeer tevreden. De bereikbaarheid van mijn website is nu goed. Het is niet meer voorgekomen dat mijn website niet bereikbaar was. Slecht bereikbare websites kosten namelijk bezoekers en dat wil ik niet. Voor een ‘simpele’ website is een normaal hosting pakket voldoende. Ben je op zoek naar een stabiele, snelle server dan is een Managed Cloud Server een prima oplossing.

VIP Internet

De service die VIP Internet biedt is meer dan goed te noemen. In de situatie waarin ik ontevreden was over mijn verbinding hebben ze mij goed geholpen en een passende oplossing geboden. De service en betrouwbaarheid bij VIP Internet zijn het geld waard.

Lees meer over een Managed Cloud Server.