Review van actioneverywhere.com

Drupal webhosting bij VIP Internet

"Drupal heeft een grote community die goede support levert en veel modules om de functionaliteit van je
website uit te breiden."
Lees meer over het professional hosting pakket

Volledige review van actioneverywhere.com

Sinds vier jaar maak ik gebruik van Drupal als CMS voor mijn website. Ik heb eerder een website zelf gemaakt in HTML+PHP maar dit was erg veel werk en ingewikkeld. Voor actioneverywhere.com zocht ik een simpel systeem dat eenvoudig aan te passen is en uit te breiden.

Drupal hosting

Ik heb hiervoor onderzoek gedaan welk standaard CMS ik wilde gaan gebruiken. Uiteindelijk ging de keuze tussen Joomla en Drupal. De keuze voor Drupal was al snel gemaakt. Drupal heeft een grote community die goede support levert en heel veel modules van goede kwaliteit om de functionaliteiten van je website uit te breiden. Maar echt doorslaggevend om voor Drupal te kiezen was de mogelijkheid om de site out-of-the-box aan te passen.

Drupal als CMS

Ik ben zeer tevreden met Drupal als CMS. Het is out-of-the-box gemakkelijk te gebruiken. Als je het wilt aanpassen moet je wel een beetje bijleren, maar er zijn zeer goede boeken en tutorials over Drupal te vinden. Daarnaast is er een enorme actieve community rondom Drupal te vinden. Hierdoor is er documentatie en hulp beschikbaar. Daarnaast wordt er actief doorontwikkeld aan Drupal. Ik zou Drupal zeker aanraden. In de toekomst, met Drupal 8, staan ons hele mooie ontwikkelingen te wachten. Zoals de out-of-the-box ondersteuning voor mobiele HTML5 websites.

Lees meer over drupal hosting of actioneverywhere.