Ondernemende Sales Manager

Heb jij een account- of sales-management functie en ben je klaar voor een nieuwe stap? Durf jij je stempel te drukken op onze organisatie? Wij zijn op zoek naar een Sales Manager die meehelpt onze jonge bedrijven verder te ontwikkelen. Je krijgt de vrijheid sales-strategieën te bedenken en direct in te zetten samen met het enthousiaste team van account managers.

Als Sales Manager ben je mede verantwoordelijk voor de omzet en het resultaat van onze bedrijven. Je zet de sales-strategie uit en zet deze om in acties voor jezelf en je team. Dat betekent dat je zelf ook voorop gaat in de strijd. Als Sales Manager ben je lid van het Managementteam, waar jouw inbreng van groot belang is voor de commerciële beslissingen en de koers van onze bedrijven. Je rapporteert aan onze CEO. Je komt met input voor nieuwe diensten en je krijgt alle ruimte om ons salesteam, dat bestaat uit 4 accountmanagers binnendienst en 1 accountmanager buitendienst, te ontwikkelen naar een hoger niveau.

Eigenlijk hoeven wij jouw eigenschappen als overtuigend, ondernemend en daadkrachtig niet eens te noemen, omdat die vanzelfsprekend voor jou zijn. Je zet jouw sterke communicatie- en presentatievaardigheden in om een warm netwerk op te bouwen.

Kortom, jij hebt of bent:

  • Minimaal een HBO-diploma en een goede bedrijfskundige of commerciële achtergrond, waardoor je de business van de klant begrijpt.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal voor ons Europees werkgebied. Kennis van de Duitse taal is een pré.
  • De juiste creatieve vaardigheden en ‘doe’-mentaliteit als het gaat om het aangaan van nieuwe relaties en het verzilveren van kansen.
  • Kennis van de laatste ontwikkelingen in de ICT- en cloudwereld.
  • Een bewezen trackrecord als “new business” manager in een B2B-omgeving.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een leidinggevende salesfunctie.

Geloof ons, door deze uitdagende functie vergeet je soms dat je 32 tot 40 uur werkt.

Over Savvii, Marqato en VIP
Je gaat aan de slag voor de twee bedrijven Savvii en Marqato. Savvii is dé Managed WordPress hoster van Europa. Savvii focust zich alleen op WordPress hosting en garandeert hierdoor de beste kwaliteit.

Marqato levert premium e-commerce hosting oplossingen aan webshops die succesvoller willen worden. Deze webshops zijn gemaakt in Magento of door de klant zelf ontwikkeld.

VIP Internet levert al ruim 15 jaar generieke hostingproducten aan zowel consumenten als zakelijke gebruikers. Wij zijn daarmee een van de top 20 hosters van Nederland.

Onze bedrijven bestaan uit jonge mensen met passie voor techniek, gadgets en de laatste ontwikkelingen op internet. We zijn ondernemend ingesteld en zijn betrokken bij onze klanten en collega’s.

Ons moderne kantoorpand staat in het centrum van Nijmegen, dus even een boodschap of een bezoek aan de kapper is zo geregeld. Dakterras, loungestoelen, dartbord en tafelvoetbal zijn aanwezig en onze mediatheek zit in een oude bankkluis.

Wat hebben wij jou te bieden?
Binnen Marqato en Savvii is er alle ruimte om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen. Wij geven om onze collega’s, dat blijkt uit onze perks als gratis fruit, stoelmassage door een echte professional, mediatheek en bedrijfsfitness. Al die gezondheid wordt gecompenseerd met vrijdagmiddag borrels op ons dakterras en onvergetelijke bedrijfsuitjes. Onze doelstelling is een plezierige en langdurige samenwerking!

Kun jij ons verrassen door jouw sollicitatie? Deel jouw visie over de rol die je voor jezelf ziet en jouw toegevoegde waarde binnen ons bedrijf. Wij staan open voor veel ideeën! Stuur je sollicitatie naar talent@vip.nl. Voor meer informatie bel je met Lisa Nellestijn, onze HR adviseur, via 024 3605040. Uiteraard mag je altijd binnenlopen voor een kop koffie of thee om een indruk te krijgen van de plezierige werksfeer. Het gebak mag je dan zelf meenemen.