Binnenkort bij VIP Internet: Hosted Exchange

hosted exchange vip internet

Op dit moment is VIP Internet bezig met de laatste stappen om Hosted Exchange te kunnen leveren aan onze klanten. Microsoft Exchange is een compleet e-mailsysteem gericht op zakelijke gebruikers.

Voordelen Hosted Exchange ten opzichte van IMAP/POP3

IMAP en POP3 zijn e-mailprotocollen waarmee u alleen uw e-mail kunt lezen. Hosted Exchange gaat verder: niet alleen uw e-mail, maar ook uw agenda, notities en contacten kunt u eenvoudig beheren. U kunt zowel via Microsoft Outlook als via de speciale webmail voor Exchange uw collega’s of contacten uitnodigen voor vergaderingen, uw notities en taken beheren en natuurlijk uw e-mail beheren en afwezigheidsmeldingen instellen. Denk verder aan voordelen als het eenvoudig backuppen van uw e-mail en veel schijfruimte, ook om e-mail te archiveren. Veel telefoons hebben de mogelijkheid om Exchange accounts eenvoudig te installeren. Het blijft daarnaast altijd mogelijk uw mailbox via IMAP of POP3 te lezen.

Wanneer is Hosted Exchange leverbaar

Wij verwachten in de loop van april 2014 alles gereed te hebben om met de levering te kunnen beginnen. Houd hiervoor onze website en onze Social Media kanalen in de gaten.

Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u alvast contact opnemen met onze klantenservice via de LiveChat of via ons e-mailadres info@vip.nl.

Update [1-4-2014]: Hosted Exchange is vanaf heden leverbaar. Kijk op deze pagina voor informatie over de verschillende pakketten.

Albert Popken - Marketeer & Accountmanager Als Accountmanager en Marketeer weet Albert de vertaalslag te maken tussen Sales & Marketing.

Reacties op dit artikel

 • Is Hosted Exchange inmiddels al beschikbaar? Dacht dat ik dat op jullie website zag staan!

  • Door: Ger
  • Beste Ger,
   Het is inderdaad mogelijk om Hosted Exchange te bestellen. Kijk hier voor meer informatie en de verschillende pakketten.
   Met vriendelijke groet,
   Frerik Meijer

   • Door: Frerik Meijer

Reageer op dit artikel