VIP Internet – 15 Jaar

VIP Internet 15 jaar

Misschien heb je het al vernomen, VIP Internet bestaat dit jaar alweer 15 jaar! Het team van VIP internet is natuurlijk ontzettend trots op het behalen van deze mijlpaal. In haar vijftienjarige bestaan heeft VIP al meerdere andere mijlpalen bereikt, zoals de 25.000ste domeinregistratie of de 20.000e klant, maar niet zo lang geleden ook nog een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. De afgelopen 15 jaar is VIP internet uitgegroeid tot een betrouwbare webhosting specialist. Dat wij dit hebben bereikt is te danken aan een grote groep hele trouwe klanten. Daarom willen we het hele jaar onze klanten in het zonnetje zetten om jullie te bedanken. Met elke maand een actie. Deze acties zijn elke maand verschillend en zullen altijd rond of op de 15e van de maand plaatsvinden. Zo maak je in februari kans op een heerlijke VIP taart bij een bestelling en zal de maand maart in het teken staan van onze klanten die al sinds het begin van VIP internet bij ons klant zijn. De acties zullen maandelijks worden aangekondigd via de site, de nieuwsbrief, Twitter en Facebook. Houd ons dus in de gaten!

Ook de toekomst ziet VIP internet met jou rooskleurig in. We hebben veel plannen en vooral veel zin om op deze manier door te gaan. We willen jou dan ook bedanken voor je keuze voor VIP internet en we hopen samen met jou naar de volgende 15 jaar te gaan.

Albert Popken - Marketeer & Accountmanager Als Accountmanager en Marketeer weet Albert de vertaalslag te maken tussen Sales & Marketing.

Reageer op dit artikel