Ontwikkelingen bij VIP Internet – september

In dit artikel informeren we je over onze recente ontwikkelingen bij VIP Internet en geplande projecten die voor jou relevant zijn. Hierdoor blijf jij op de hoogte en heb je een beter beeld over wat je van ons kan verwachten.

Afgeronde projecten en ontwikkelingen

 • We hebben het project van Managed DNS project afgerond en deze nieuwe dienst toegevoegd aan ons portfolio. Met Managed DNS kun je via een apart controlepaneel volledig whitelabel de DNS beheren. Met onze redundante infrastructuur ben je er zeker van dat je 100% uptime geniet. Voor resellers of klanten met veel domeinen is dit dé oplossing om je DNS te beheren.
 • Alle geregistreerde domeinen bij VIP Internet worden gefaseerd met DNSSEC gesigned. DNSSEC is vergelijkbaar met een SSL-certificaat op DNS-niveau. Het voegt een digitale handtekening toe aan de DNS-informatie. Hierdoor weet je zeker dat als iemand je domein bezoekt, op jouw site uitkomt. DNSSEC voorkomt het omleiden van bezoekers of e-mails naar een ander domein.

Lopende en geplande projecten

 • We vervangen ons CRM-systeem. Een van de grootste voordelen is de mogelijkheid om je digitale factuur voortaan via iDEAL te betalen. Daarnaast kunnen administratieve wijzigingen op klantniveau eenvoudiger aangebracht worden.
 • Het automatiseren van SSL-aanvragen is gedeeltelijk afgerond. Hierdoor is het nu al mogelijk aanvragen sneller te verwerken. Het volledig automatiseren van dit proces is in zicht.
 • Klanten die op het mailservers structureel boven het limiet zitten informeren we. We hebben al een honderden grootgebruikers geadviseerd over het gebruik. Hiermee voorkomen we problemen op de mailserver voor andere gebruikers. Heb je zelf vragen over je verbruik? Neem dan contact met ons op.


In deze maandelijkse updates houden we je op de hoogte over projecten die lopen of gepland staan. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij VIP Internet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Albert Popken - Marketeer & Accountmanager Als Accountmanager en Marketeer weet Albert de vertaalslag te maken tussen Sales & Marketing.

Reacties op dit artikel

 • Dit is een bericht van september en staat als afgerond. Wat mij dan verbaasd is dat ik nog steeds niet de domeinen kan managen met DNSSEC. Wonderlijk. wellicht is het de vertaalslag tussen sales en marketing die de schrijver weet te maken. Wat ik overigens echt een hele slechte zin vind voor een marketeer.

  • Door: Julius Keijzer
  • Beste Julius, leuk dat je ons artikel hebt gelezen!
   Ik begrijp dat er onduidelijkheid is over DNSSEC.
   Alle tools die hiervoor nodig zijn hebben we gereed. DNSSEC wordt gefaseerd uitgerold bij alle domeinen.
   Hier hoef je zelf niets voor te doen.

   Wil je zelf de DNS verder beheren en is MijnVIP niet voldoende? Mogelijk is onze Managed DNS dan interessant.
   Als je hier meer informatie over wenst te ontvangen, horen we dat graag.

   • Door: Albert Popken

Reageer op dit artikel