Ontwikkelingen maart

#Update

Door Albert | 01-03-2019

Deel dit bericht

De lente is weer begonnen. Dit is het seizoen waarin vernieuwing centraal staat. Onze eigen focus is de komende periode ook gericht op vernieuwing.
Er staan diverse updates op onze lijst om onze dienstverlening te verbeteren. We betrekken je graag in onze ambitie en planning. Daarom delen we de belangrijkste updates van deze maand met je.

 

Klanttevredenheidsonderzoek
We hebben deze maand een klanttevredenheidsonderzoek gehouden. Zelf zijn we erg benieuwd naar wat jullie mening over onze service. Dit onderzoek geeft ons bovendien een beter beeld wat voor jou als klant belangrijk is.
Onder de deelnemers wordt een bol.com cadeaukaart ter waarde van €50,- verloot. Wil je ook kans maken om te winnen? Vul dan hier de enquête in. We zullen de resultaten met jullie delen en de winnaar bekend maken!

 

Website en portal
Voor het opleveren van onze nieuwe website hebben we een voorbeeld ontvangen met diverse schermvoorstellen voor de homepage. Er is een aantal verschillende opties qua styling en look & feel dat we verder laten uitwerken. Zodra een definitieve look & feel is gekozen, wordt dit met jullie gedeeld. Op deze manier willen we de transitie naar een nieuwe website soepel laten verlopen.
Aan de back-end van onze portal wordt ook nog steeds hard gewerkt. Daarbij proberen we ook de look & feel van onze website en portal gelijk te houden.

 

Aanstaande migratie sharedhosting
Als hostingpartij staan de kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid van onze servers centraal. Door ontwikkelingen op het gebied van hardware en software, willen we dit jaar onze
servers vernieuwen. Deze vernieuwde servers maken gebruik van onze Cloud omgeving. Hierdoor ervaar je als klant meer gemak en opties om je hostingpakket te personaliseren. Daarnaast maakt jouw website gebruik van de beste hardware.
Om de impact van de migratie op onze klanten te beperken, hebben we een speciaal migratieteam opgesteld. Als jij geen hinder ondervindt van de succesvolle upgrade van ons serverpark, zijn wij tevreden.

Cookies Wij maken gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om onze website te verbeteren. Informatie die wij opslaan zijn je IP-adres, surfgedrag en persoonsgegevens die worden ingevuld.Lees ons beleid