Ontwikkelingen februari

#Ontwikkeling #Update

Door Albert | 01-02-2019

Deel dit bericht

De afgelopen maand hebben we niet stilgezeten. In dit artikel informeren we je weer over onze recente ontwikkelingen en geplande projecten die voor onze klanten relevant zijn. Hierdoor houden we jou de hoogte en weet je wat je van ons kunt verwachten.

 

Nieuwe website

We hebben enkele grote stappen gezet bij het ontwikkelen van onze nieuwe website. De komende weken vindt er een oplevering plaats van een voorlopige eerste versie. De verwachting is dat we vanaf eind april live kunnen met onze vernieuwde VIP-website.

 

Shared hosting

Innovatie betekent nooit stilstaan. Toch maken we al enkele jaren gebruik van deze basis van onze shared servers. We merken dat deze servers niet altijd gebruik kunnen maken van belangrijke technologieën of ontwikkelingen. Zo is het gebruik van Let’s Encrypt nog niet mogelijk en zijn er andere beperkingen die we voor de toekomst verwachten. Daarom gaan we alle shared servers migreren naar ons Plesk-platform. Hierdoor heb je als klant meer mogelijkheden en kunnen we ook in de komende jaren onze vertrouwde VIP-service blijven bieden. Zodra hierover meer bekend is, hoor je dit direct van ons.

 

Managed Cloud Servers

Deze maand zijn er enkele storingen geweest bij een van onze leveranciers van Managed Cloud Servers. De betrouwbaarheid en uptime van onze servers is natuurlijk ongekend belangrijk. Helaas merken we dat deze leverancier de laatste tijd niet de uptime kan leveren die wij willen garanderen. We zijn dan ook met andere leveranciers in overleg.

Cookies Wij maken gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om onze website te verbeteren. Informatie die wij opslaan zijn je IP-adres, surfgedrag en persoonsgegevens die worden ingevuld.Lees ons beleid