Ontwikkelingen en projecten – juli

In dit blog informeren we je graag over onze recente ontwikkelingen en geplande projecten die voor jou relevant zijn. Hierdoor blijf jij op de hoogte en heb je een beter beeld over wat je van ons kan verwachten.

Afgeronde projecten en ontwikkelingen

  • De tarieven voor domeinregistratie bij ons zijn aangepast. We merkten dat de concurrentie de afgelopen jaren sterk is toegenomen en domeinprijzen onder druk staan. Hierdoor hebben we opnieuw gekeken naar de bestaande tarieven van al onze extensies. Deze wijzigingen betekenen in vrijwel elk geval een prijsverlaging. Ook geldt voor de meest gebruikte domeinen een actie-tarief voor het eerste jaar. Benieuwd naar wat dit voor jou betekent? Kijk dan hier.
  • We hebben recentelijk het verbruik in webmail weer zichtbaar gemaakt. Dit was enige tijd niet goed zichtbaar. Hierdoor kun je eenvoudig het verbruik van je mailbox terugvinden. Ben je benieuwd hoeveel ruimte jij nog over hebt? Dan kun je dit inzien door in te loggen op https://webmail.vip.nl/.
    Loop je tegen het limiet aan dan hebben we enkele handleidingen geschreven om mails lokaal op te slaan. Ook kun je ervoor kiezen je limiet te verhogen of gebruik te maken van Hosted Exchange met 50GB aan ruimte en extra functies (o.a. gedeelde agenda, contacten en notities).
  • Er wordt op sommige website nog gebruik gemaakt van een verouderde PHP versie. We merken dat nog veel websites op een verouderde PHP5 versie draaien. Deze versies worden momenteel nog ondersteund door ons. Echter zijn er voor PHP 5.2 t/m PHP 5.5 geen updates meer. Deze versies zijn al geruime tijd out-of-date. Maakt je website nog gebruik van een verouderde versie? Neem dan contact met ons op om te upgraden naar de meest recente PHP7 versie. Dit verbetert de performance en veiligheid van je website.

Lopende en geplande projecten

  • DNSSec wordt al lange tijd door ons aangeboden. Op dit moment kun je, met hulp van onze Supportafdeling, hier wijzigingen in aanbrengen. We hebben een eigen portal ontwikkeld om dit in eigen beheer te houden. Hiermee kun je ten alle tijden zelf wijzigingen aanbrengen. De testfase is succesvol verlopen en nu zijn we bezig met de implementatie en koppeling naar onze servers.

  • We hebben al langere tijd plannen om de MijnVIP omgeving te optimaliseren. Achter de schermen zijn we daar druk mee bezig. Heb je zelf feedback of ideeën en wil je betrokken worden bij de wijzigingen? We horen graag van je.
  • Het zelfstandig kunnen updaten van de gebruikte PHP versies is iets wat we momenteel onderzoeken.
  • Onze ISO-certificaten zijn onlangs verlengd. We houden interne audits om onze eigen processen en systemen opnieuw kritisch te bekijken.

In de komende nieuwsbrieven houden we je voortaan verder op de hoogte over deze, en nieuwe, projecten die lopen of gepland staan.

Albert Popken - Marketeer & Accountmanager Als Accountmanager en Marketeer weet Albert de vertaalslag te maken tussen Sales & Marketing.

Reageer op dit artikel