Ontwikkelingen december

Ook deze maand informeren we je over onze recente ontwikkelingen en geplande projecten die voor onze klanten relevant zijn. Hierdoor houden we jou de hoogte en weet je wat je van ons kunt verwachten.

Nieuwe supportcollega!

De afgelopen maanden zien we een toename in het aantal supportverzoeken. Vooral op het gebied van e-mail merken we dat software updates aangevraagd mailinstellingen kunnen veranderen. We zijn de afgelopen weken telefonisch minder goed bereikbaar geweest. Onze excuses als dit voor ongemak heeft gezorgd. We willen al onze klanten als een VIP behandelen. Vanaf volgende week verwelkomen we dan ook graag een nieuwe supportcollega; Ricardo. Hierdoor kunnen we jullie ook in het nieuwe jaar nog beter en sneller te woord staan.

Bereikbaarheid tijdens feestdagen

De gezellige feestdagen staan voor de deur. Uiteraard blijven alle server gewoon ongestoord draaien en hebben we 24/7 systeembeheerders beschikbaar. We zijn van 25 tot en met 1 januari telefonisch niet te bereiken. We blijven wel gewoon per e-mail, chat of whatsapp te bereiken van 27 tot en met 31 december.

Nieuwe website en portal

Op korte termijn kunnen jullie een vernieuwde en verbeterde website van ons verwachten. We merken dat het merk VIP Internet niet meer de online aantrekkingskracht heeft als vroeger. Zo willen we een makkelijker te navigeren website opzetten waar jij als klant terecht kan voor nieuws, support en productinformatie.
De ontwikkelingen van onze portal loopt al enige tijd. Er wordt achter de schermen druk gewerkt aan de verbeterde MijnVIP-omgeving.

PHP 7.3 release

Er is een nieuwe PHP-versie uit. In onze maandelijkse updates hebben we onze servers hiervoor ingericht. Maakt jouw website nog gebruik van een verouderde PHP-versie en is je website geschikt voor een update? Stuur dan een mail naar info@vip.nl, dan verhogen we jouw versie.

Verhuizing rond

Van november tot vorige week speelde onze verhuizing een grote rol in onze werkzaamheden. Ondanks dat onze hostingservers niet verplaatst werden, ontstonden er issues met het verwerken van opdrachten. Alle problemen zijn zo snel mogelijk verholpen. In het nieuwe jaar kunnen we ons vanuit het nieuwe pand weer focussen op het verbeteren van onze service en diensten.

Facturatie

De facturen zijn sinds deze maand gewijzigd qua opmaak en lay-out. Er wordt vanaf nu gebruik gemaakt van HostFact als facturatiesysteem. We merkten dat sommige diensten op de factuur niet automatisch aan een domeinregistratie waren gekoppeld. Het was mogelijk onduidelijk welk hostingpakket bij een domein hoorde. In de komende facturatieronde is deze koppeling weer terug.
Door alle wijzigingen ontstond er een vertraging in de facturatieronde en werden facturen later dan gebruikelijk verzonden. Komende maanden kunnen jullie de factuur weer in het begin van de maand verwachten.

Albert Popken - Marketeer & Accountmanager Als Accountmanager en Marketeer weet Albert de vertaalslag te maken tussen Sales & Marketing.

Reageer op dit artikel