Ontwikkelingen augustus 2018

#Ontwikkeling

Door Albert | 12-08-2018

Deel dit bericht

In dit artikel informeren we je graag over onze recente ontwikkelingen en geplande projecten die voor jou relevant zijn. Hierdoor blijf jij op de hoogte en heb je een beter beeld over wat je van ons kan verwachten.


Afgeronde projecten en ontwikkelingen

  • We hebben de supportsectie op onze website verbeterd. Zo hebben we tags toegevoegd en aanvullende handleidingen geschreven voor het instellen van je e-mail, Plesk en andere onderwerpen. Op onze homepage is er een overzicht met populaire supportonderwerpen toegevoegd.
  • Het is je mogelijk al opgevallen, we zijn sinds een aantal maanden weer actief met het plaatsen van relevante blogs en artikelen. We zullen dit structureel blijven publiceren op onze website, social media en nieuwsbrieven. Heb je ideeën of onderwerpen waar je graag meer over wil weten? We horen graag van je. Je kunt ons mailen op marketing@vip.nl.


Lopende en geplande projecten

  • We zijn al enige tijd bezig om ons proces bij het implementeren van SSL-certificaten verder te automatiseren. Momenteel zit hier nog aardig wat handmatig werk voor ons in. We merken dat, door de AVG en updates van Chrome, de vraag naar SSL-oplossingen toeneemt. Door ons proces verder te automatiseren kunnen we de kosten en daarmee de verkoopprijs verlagen. Daarnaast houden we meer tijd over voor het ontwikkelen van onze overige producten en service. We zitten nu in de laatste testfase van deze verbetering.
  • We bekijken de mogelijkheden om jou als klant proactief te informeren over je verbruik van de webruimte en mailboxen bij ons. Zoals je in onze nieuwsbrief kunt teruglezen willen we samen met jou voorkomen dat je over je limiet zit. Met het proactief informeren kunnen we mogelijke issues met het verbruik voorkomen.
  • We hebben een portal ontwikkeld waarmee je zelf DNSSEC kunt beheren. Op dit moment zijn we bezig met de implementatie op onze servers. Binnenkort hoor je hier mee over.

In deze maandelijkse updates houden we je op de hoogte over deze, en nieuwe, projecten die lopen of gepland staan.

Cookies Wij maken gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om onze website te verbeteren. Informatie die wij opslaan zijn je IP-adres, surfgedrag en persoonsgegevens die worden ingevuld.Lees ons beleid