Ontwikkelingen april

#Update #Ontwikkeling

Door Albert Popken | 30-04-2019

Deel dit bericht

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met diverse verbeteringen aan onze diensten en service. Zo zijn we ons hostingplatform aan het vernieuwen, facturen vereenvoudigd en hebben we aanvullende software voor Cloud hosting getest. Hieronder vind je een opsomming van de belangrijkste updates.

Website
Het ontwerp van onze nieuwe website is bepaald. We gaan dit ontwerp uitwerken op diverse pagina’s. Daarnaast zal het technisch ontwerp de komende weken worden uitgevoerd.

Facturen
We hebben de digitale facturen aangepast. Je kunt nu nog eenvoudiger je factuur bekijken, betalen of overstappen op automatische incasso. Ook zijner een aantal veelgestelde vragen aan de e-mail toegevoegd.

Vernieuwing hostingplatform
We hebben flink geïnvesteerd in ons netwerk. De komende periode zullen we beginnen om al onze shared hostingpakketten over te zetten op een nieuwe, verbeterde omgeving. Dit zal gefaseerd worden uitgevoerd. Ons doel is ervoor te zorgen dat je als klant geen hinder ondervindt en juist alleen voordelen merkt. In een aparte e-mail zul je op de hoogte worden gesteld van alle voordelen, toevoegingen en wijzigingen.

ImunifyAV
Op al onze Cloud servers wordt de gratis versie van ImunifyAV standaard geïnstalleerd. Bestaande servers ontvangen deze plug-in sinds deze maand ook. ImunifyAV wordt gebruikt om je website en e-mail te scannen op malware. Hiermee heb je standaard nog meer controle over de veiligheid van je website(s). Zodra we meer plug-ins en software

Winnaar actie tevredenheidsonderzoek
Vorige maand hebben we een klanttevredenheidsonderzoek gehouden. De winnaar van de bol.com cadeaukaart t.w.v. €50,- is Zoë Anne. De cadeaukaart is met een gepersonaliseerde boodschap onderweg.

Zag je deze prijs wel zitten maar heb je niet gewonnen? We zetten dit jaar vaker acties op, waardoor je opnieuw kans maakt! Houd onze nieuwsbrief in de gaten om op de hoogte te blijven van alle acties.

Cookies Wij maken gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om onze website te verbeteren. Informatie die wij opslaan zijn je IP-adres, surfgedrag en persoonsgegevens die worden ingevuld.Lees ons beleid