Klusdag bij het Marikenhuis

Klusdag Marikenhuis 2015

Elke maand dit jaar wijden we een jubileumactie aan ons 15-jarig bestaan. Daarbij stond de maand oktober in het teken van het goede doel. Al eerder dit jaar hebben we onze klanten gevraagd om suggesties aan te dragen voor goede doelen die wel een steuntje in de rug konden gebruiken. Uiteindelijk is het Marikenhuis in Nijmegen gekozen om in het zonnetje te zetten.

Na overleg met het Marikenhuis bleek dat wij hen het beste konden helpen door te komen klussen bij hen op locatie. We wilden graag een doel steunen waarmee we letterlijk onze handen uit de mouwen konden steken, een klusdag paste hier dus perfect bij. Afgelopen vrijdag 30 oktober zijn we dan ook met een groep collega’s naar het Marikenhuis gegaan.

Gelukkig waren de klussen heel uiteenlopend. Zowel binnen als buiten was er genoeg te doen. Het was heerlijk weer dus in onze rode VIP vesten konden we buiten flink aan de slag. Flip Keijzer, directeur van VIP Internet, heeft samen met enkele vrijwilligers van het Marikenhuis het looppad naar de parkeerplaats opnieuw gelegd en een worteldoek eronder geplaatst, zoals je op onderstaande foto kunt zien:

Klusdag Marikenhuis 2015

Accountmanagers Didier en Mark hebben zich onder andere bezig gehouden met het plaatsen van het bord van het Marikenhuis, bij de ingang van het terrein. Daarnaast hebben zij zich ook gebogen over het plaatsen van betonpoeren, zodat hier binnenkort de Marikenbank op geplaatst kan worden. De Marikenbank is een betonnen bank die door vrijwilligers is beplakt met tienduizenden mozaïeksteentjes. Wil jij ook een steentje bijdragen aan dit initiatief? Lees er dan hier meer over. Op onderstaande foto zie je Didier en Mark in actie:

Klusdag Marikenhuis 2015

Robert-Jan en Leonie van Sales & Marketing hebben het schilderwerk op zich genomen. Een muur in de mooie grote keukenruimte is door hen voorzien van een nieuwe en warme teint en ook een aantal schappen zijn in de grondverf gezet. Daarnaast hebben Gijs (Marketing), Marco (Development) en Jannes (Support) zich bezig gehouden met het looppad naast het Marikenhuis. Een fikse klus, want alle gelegde tegels moesten eruit gehaald worden. Ook moest het worteldoek opnieuw gelegd worden en vervolgens moesten de tegels weer teruggelegd worden. Op onderstaande foto’s krijg je een mooi beeld van deze klus:

Klusdag Marikenhuis 2015
Klusdag Marikenhuis 2015

We zijn erg blij dat we op deze manier hebben kunnen bijdragen aan het Marikenhuis en haar mooie initiatief. In het onderstaande filmpje vertelt Yvon ten Brummelhuis, voorzitter van het Marikenhuis, wat zij precies doen. Zeker de moeite waard om even te bekijken!

Albert Popken - Marketeer & Accountmanager Als Accountmanager en Marketeer weet Albert de vertaalslag te maken tussen Sales & Marketing.

Reageer op dit artikel