Hosted Exchange, de professionele e-mailoplossing

Hosted Exchange, dé veilige cloudmail

Hosted Exchange; de professionele e-mail omgeving uit de cloud van VIP Internet.
Waar een standaard e-mail oplossing stopt, gaat Hosted Exchange verder. Wanneer je gebruik maakt van Hosted Exchange, ben je in staat om eenvoudig, simpel en snel je agenda’s, notities en contacten te delen met deze van bijvoorbeeld je collega’s. Wij monitoren ons hele omgeving proactief 24×7 en garanderen dan ook dat deze oplossing een enorm hoge uptime heeft!

Tegenwoordig zijn veiligheid en betrouwbaarheid onmisbaar op het gebied van e-mail. Wij bij VIP Internet begrijpen dit dan ook volkomen. Onze Hosted Exchange dienst maakt gebruik van de meest veilige en betrouwbare datacenters, die een snelle en stabiele verbinding garanderen. Om de veiligheid van onze dienst te kunnen waarborgen, wordt de omgeving beveiligd aan de hand van Secure Socket Layers (SSL). Uiteraard is het maken van dagelijkse back-ups dan ook cruciaal wat dan ook behoort tot één van onze services aan jou als V.I.P.

Eigen beheer vs Cloud e-mail

Vele gebruikers geven momenteel nog steeds de voorkeur aan het in eigen beheer houden van hun e-mail omdat het als onveilig wordt gevonden om gegevens in de cloud te plaatsen. Maar het plaatsen van bijvoorbeeld deze e-mail in een datacenter is vele malen veiliger dan wanneer dit zelf opgeslagen wordt. Dit komt onder andere vanwege de expertise en beveiliging. Een datacenter investeert ontzettend veel in beveiliging en uptime garantie. Onbevoegden kunnen nooit bij onze servers komen, de brandblussystemen zijn zeer geavanceerd en stroom wordt dubbel uitgevoerd en wordt ondersteund door generatoren.

De Hosted Exchange pakketten bij VIP Internet

VIP Internet biedt drie verschillende pakketten aan van Hosted Exchange. Er is een Basic pakket, een Business pakket en een Enterprise pakket.

Basic Pakket

Met het Basic pakket van Hosted Exchange beschik je over je eigen professionele e-mail omgeving. Inclusief agenda, notities en adressenlijsten. Overal ter wereld kun je bij je e-mail, agenda en notities via Outlook Web Access. En met 5 GB aan opslagruimte kun je honderden e-mails met bijlage opslaan. Het Basic pakket past bij bedrijven die professioneel willen e-mailen, zonder daar veel geld voor uit te geven. Ook is deze variant is ideaal voor ZZP’ers of kleine handig wanneer je veel op reis bent.

Business pakket

Met het Business pakket van Hosted Exchange heb je dezelfde functionaliteiten als het Basic pakket inclusief gedeelde agenda’s, notities en adressenlijsten. Overal ter wereld kun je bij je e-mail en gegevens via het Outlook Web Access. Op kantoor kun je gewoon gebruik blijven maken van je de meegeleverde licentie voor de Outlook client. En met 25 GB aan opslagruimte kun je heel veel e-mails met bijlages bewaren. Het Business pakket is ideaal voor kleine bedrijven en MKB’ers die een uitgebreide e-mail omgeving willen, zonder daar een grote eenmalige uitgave voor te hoeven doen.

Enterprise pakket

Met het Enterprise pakket van Hosted Exchange heb je het ultieme zakelijke pakket. Enterprise kun je koppelen aan een SharePoint omgeving om nog makkelijker met collega’s samen te werken. Met 50 GB aan opslagruimte kun je onbeperkt je e-mails met grote bijlages bewaren. Het Enterprise pakket is ideaal voor bijvoorbeeld leidinggevenden die veel e-mail krijgen.
Door de drie gevarieerde pakketten biedt VIP je de mogelijkheid om een bijpassend pakket uit te zoeken. Daarnaast bieden wij op onze website een handleiding aan over Exchange, waarbij wij je snel op weg kunnen helpen.

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, dan kun je ons altijd bellen! Daarnaast staat op onze website nog meer uitgebreide informatie over alle drie de pakketten.

Albert Popken - Marketeer & Accountmanager Als Accountmanager en Marketeer weet Albert de vertaalslag te maken tussen Sales & Marketing.

Reageer op dit artikel