Hoera VIP Internet is 20 jaar geworden

#Informatief

Door Albert | 03-03-2020

Deel dit bericht

Wat vieren we?

In 2000 is VIP Internet begonnen met het aanbieden van domeinregistraties. We waren het eerste bedrijf dat zich hard maakte om domeinen voor particulieren mogelijk te maken. Om een beeld te geven hoe lang geleden dat is; in het jaar 2000 kwam de iconische Nokia 3310 op de markt. Dit ongekend populaire en onverwoestbare mobieltje werd veelvuldig gebruikt om te bellen, sms-en en natuurlijk te ‘Snaken’. Mobiel internet en Whatsapp waren toen nog niet mogelijk.

 


 

Naast de ontwikkelingen van telefoons, heeft de hostingmarkt ook grote veranderingen meegemaakt. Het aantal websites is gegroeid tot ruim 1,7 miljard (bron https://www.internetlivestats.com/total-number-of-websites/). Het is voor iedereen mogelijk om snel en eenvoudig een website en e-mail op het gekozen domein aan te vragen. Met de Toolkit van WordPress staat je website binnen enkele klikken online. Alle ontwikkelingen hebben we vanaf het begin mogen meemaken.
 

Hoe vieren we dit?

Wie jarig is trakteert! Daarom maken we binnenkort bekend hoe we onze verjaardag samen met jou vieren.
Via onze website, de nieuwsbrief en social media houden we je op de hoogte. 

To be continued..

 

Cookies Wij maken gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om onze website te verbeteren. Informatie die wij opslaan zijn je IP-adres, surfgedrag en persoonsgegevens die worden ingevuld.Lees ons beleid