Facturen

#Informatief

Door Albert | 06-05-2020

Deel dit bericht

 

Binnen VIP Internet ontvang je facturen op het bij ons bekende facturatie e-mailadres. We proberen het aantal facturen per maand te beperken. Toch kan het zijn dat je meerdere berichten of herinneringen ontvangt.

In het portaal kun je alle facturen (nieuw en oud) inzien, betalen en je contactadres aanpassen. Bij het aanpassen van een contactadres ontvang je de eerstvolgende factuur op het nieuwe e-mailadres. Wil je een bestaande factuur opnieuw ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Onze e-mail

Onze facturen worden altijd vanuit financieel@vip.nl verstuurd. In het bericht staat o.a. het factuurdatum -bedrag en nummer. De uiterste betaaldatum en je unieke debiteurnummer wordt ook vermeld. Met een link kun je via iDEAL direct betalen. We adviseren je voor het betalen altijd eerst de factuur in de bijlage (.pdf of .xml) te controleren.

 

Factuur lay-out

De bijlage met je factuur bevat een vaste lay-out.

factuur.png

 

 

 

Wel opgezegd, toch een factuur

We hanteren een opzegtermijn van 1 maand. Als je een dienst niet tijdig hebt opgezegd, ga je een betalingsplicht aan en ontvang je een nieuwe factuur.

Ook worden hostingdiensten niet automatisch stopgezet bij een domeinverhuizing of -opzegging. Voor het stopzetten van hostingproducten is een aparte opzegging nodig. Dit omdat alle serverdata en instellingen van het account worden verwijderd.

Heb je tijdig opgezegd en wordt je toch gefactureerd? Laat het ons dan weten op financieel@vip.nl of via de chat. Je ontvangt dan een nieuwe factuur en wij zoeken uit wat er is misgegaan.

Cookies Wij maken gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om onze website te verbeteren. Informatie die wij opslaan zijn je IP-adres, surfgedrag en persoonsgegevens die worden ingevuld.Lees ons beleid