VIP Internet 15 jaar – Goed doel

VIP Internet 15 jaar - oktober actie

Velen van jullie hebben in augustus meegedaan aan onze goede doelen oproep. Voor ons 15-jarig jubileum waren wij namelijk op zoek naar een goed doel dat wij in de maand oktober in het zonnetje willen zetten. Op basis van de vele inzendingen is er gekozen voor Het Marikenhuis in Nijmegen. Het Marikenhuis is een ontmoetingsplek voor mensen die geconfronteerd worden of zijn met kanker, voor (ex-) patiënten en hun naasten. Alle activiteiten binnen het inloophuis hebben tot doel een bijdrage te leveren aan het sociale, lichamelijke en psychische welbevinden. Een erg mooi initiatief vinden wij!

Op 30 oktober gaan we letterlijk onze handen uit de mouwen steken en met het team van VIP Internet klussen bij het Marikenhuis. Op deze manier hopen wij een steentje bij te dragen aan datgene waar het Marikenhuis voor staat. Wij proberen op deze manier werk van hen uit handen te nemen, zodat zij zich helemaal kunnen inzetten voor de mensen die naar het Marikenhuis toekomen.

Wij willen iedereen bedanken voor de suggesties die wij hebben ontvangen!

Albert Popken - Marketeer & Accountmanager Als Accountmanager en Marketeer weet Albert de vertaalslag te maken tussen Sales & Marketing.

Reageer op dit artikel