Heb je een factuur of e-mail van ons ontvangen en wil je controleren of het een legitiem bericht is?  
Controleer onderstaande gegevens om er zeker van te zijn dat je geen slachtoffer wordt van misbruik.

Facturen

We sturen facturen digitaal met een iDEAL-betalingslink en met alle gegevens voor handmatige overboeking. Gebruik deze checklist om er zeker van te zijn dat onze factuur klopt:

  • Controleer het e-mailadres. We versturen facturen vanuit financieel@vip.nl (via sendgrid.info). 
  • Er is slechts één geldig rekeningnummer;  NL15RABO0157890856.
  • Klopt ons btw-nummer? Het btw-nummer van VIP Internet is NL808997348B01.
  • Herken je debiteurnummer. Op iedere factuur staat je debiteurnummer vermeld. 

Voldoet een factuur niet aan alle punten van de checklist? Neem dan direct contact met ons op. Het is mogelijk dat er spookfacturen verstuurd worden. Samen zorgen we ervoor dat niemand hier slachtoffer van wordt.

E-mails

We sturen altijd berichten via @vip.nl of @provider.nl. We zullen nooit een ander adres of extensie gebruiken. Om bij te houden of berichten aankomen en gelezen worden gebruiken we Sendgrid. Hierdoor kunnen links in onze e-mail naar een extern adres doorverwijzen. We hanteren altijd een standaard lay-out voor onze facturen en het sturen van inloggegevens.

Voorbeeld factuur

 

Heb je het vermoeden dat iemand namens ons een bericht stuurt? Stuur ons dan een bericht via deze link. We starten dan direct een onderzoek en nemen de nodige acties.

Papieren factuur

Het is mogelijk dat je hebt gevraagd om onze factuur in hard copy te ontvangen. Ook hier is misbruik mogelijk. Controleer daarom goed of ons adres, het btw-nummer en je debiteurnummer kloppen.

Adres:
VIP Internet
Takenhofplein 3
6538 SZ Nijmegen 

Btw-nummer: 
NL808997348B01

Debiteurnummer:
Als klant heb je een uniek debiteurnummer. Controleer of deze correct op de factuur vermeld staat.

Je kunt de papieren factuur altijd vervangen met een digitale factuur. Er gelden dan geen extra administratiekosten meer.

Hostingserver

Onze hostingservers sturen automatisch gegenereerde berichten. Dit is meestal een wachtwoord reset of update melding.

Deze berichten bevatten belangrijke informatie, maar wij zullen nooit om jouw persoonlijke gegevens vragen. Lees deze notificaties aandachtig door en volg de instructies.

 

Deze meldingen worden vanuit systeembeheer@provider.nl verstuurd.

Cookies Wij maken gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om onze website te verbeteren. Informatie die wij opslaan zijn je IP-adres, surfgedrag en persoonsgegevens die worden ingevuld.Lees ons beleid