Ik wil mijn website verhuizen

Je hebt bij een andere hostingprovider al een domeinnaam inclusief website en e-mailaccount en wilt deze naar VIP Internet verhuizen? Dat kan! Als je hiervoor de kennis niet in huis hebt kan het een lastige klus zijn. Wij helpen je hier dan ook graag bij. Kies hier onder het scenario dat van toepassing is.

keuzehulp-verhuizen-zelf

Ik wil zelf mijn website verhuizen

Ik heb mijn website of domeinnaam op dit moment bij een andere hostingprovider ondergebracht, maar ik wil hem graag naar jullie verhuizen. Ik heb voldoende kennis om zelf mijn website te verhuizen.

keuzehulp-verhuizen-verhuis-service

Ik wil hulp bij mijn website verhuizen

Ik wil graag mijn website verhuizen naar jullie, maar ik vind het een hele klus. Mijn website en e-mailadressen moeten tijdens de verhuizing wel de hele tijd bereikbaar blijven. Kunnen jullie mij misschien helpen bij het verhuizen?

keuzehulp-verhuizen-meerdere-websites

Ik wil meerdere websites verhuizen

Ik heb meerdere websites die ik nu bij een andere provider heb ondergebracht, maar die ik naar jullie wil verhuizen. Kunnen jullie mij helpen om mijn account te verhuizen?

keuzehulp-verhuizen-hulp

Ik wil graag persoonlijke hulp

Ook met behulp met van deze scenario’s kom ik er niet uit. Ik heb nog extra vragen en wil graag persoonlijk contact met één van jullie medewerkers. Hoe kan ik jullie bereiken?