Ik wil een nieuwe website maken

Wil je een website voor jezelf, je vereniging of voor je bedrijf? Voor iedere type website zijn er andere bijpassende hosting oplossingen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Om je een goed advies te geven vragen we je om hieronder het scenario te kiezen dat het meeste op jou van toepassing is.

keuzehulp-websitemaken-mijzelf

Ik wil een website voor mijzelf

Ik wil graag een website maken waar ik informatie op ga zetten. Ik heb niet veel technisch kennis en ga er niet dagelijks actief mee aan de slag. Daarom moet het allemaal makkelijk en flexibel te beheren zijn.

Kies dit scenario

keuzehulp-websitemaken-bedrijf

Ik wil een website voor mijn bedrijf

Ik heb een eigen bedrijf en ik wil hiervoor graag een website maken. Ik heb niet zoveel technische kennis en weet niet zoveel van programmeren. De website moet dus makkelijk te beheren zijn.

Kies dit scenario

keuzehulp-websitemaken-vereniging

Ik wil een website voor mijn vereniging

Ik wil een website voor mijn vereniging en ik ga hier actief mee aan de slag. Op de website moeten leden kunnen inloggen om zo informatie te lezen of zich voor activiteiten aan te melden.

Kies dit scenario

keuzehulp-websitemaken2

Ik wil persoonlijke hulp

 Ook met behulp van de hier genoemde scenario’s kom ik er niet helemaal uit. Ik heb nog wat extra vragen en daarom wil graag persoonlijk contact met één van jullie medewerkers. Hoe kan ik jullie klantenservice het beste bereiken?

Help me