Ik wil een blog beginnen

Je hebt het idee om artikelen te gaan schrijven over een onderwerp waar je geïnteresseerd in bent. Deze artikelen wil je graag online delen met anderen. Of je bent een fotograaf die zijn foto’s wilt presenteren aan geïnteresseerden. Om een blog te starten heb je een hostingoplossing nodig. Bij deze keuze helpen we je graag. Kies hieronder het scenario dat het meest op jou van toepassing is.

keuzehulp-blog-tekst

Ik wil een blog waar ik teksten kan publiceren

Ik schrijf graag over een bepaald onderwerp en wil mijn artikelen delen met andere geïnteresseerden. Daarom wil ik graag een blog beginnen. Ik heb niet zoveel technische kennis, daarom moet het beheren van mijn blog niet te ingewikkeld zijn.

keuzehulp-blog-afbeeldingen

Ik wil een blog waar ik foto’s kan plaatsen

Ik ben een fotograaf en wil mijn prachtige shots niet voor mezelf houden, maar delen met andere mensen. Daarom wil ik een blog beginnen, zodat ik met regelmaat mijn foto’s online kan plaatsen. Naast mijn foto’s wil ik ook tekst kunnen plaatsen.

keuzehulp-blog-hulp

Ik wil graag persoonlijke hulp

Ook met behulp van de hier genoemde scenario’s kom ik er niet helemaal uit. Ik heb nog wat extra vragen en daarom wil ik graag persoonlijk contact met één van jullie medewerkers. Hoe kan ik jullie klantenservice het beste bereiken?