Hallo ISP Services, welkom bij VIP Internet

Over VIP Internet

Even voorstellen

Onlangs hebben wij je geïnformeerd over de overgang van ISP Services naar VIP Internet. Op deze pagina vind je meer informatie over deze overgang.

ISP Services is al lange tijd onderdeel van Provider B.V. Onder deze vlag is het voornaamste label, VIP Internet, al sinds 2000 actief. Wij willen onze service en innovatie graag op een hoog niveau houden, zoals je van een professionele partij mag verwachten. Om dit niveau te behouden en te verbeteren is focus erg belangrijk. Om deze reden hebben we besloten jou als klant van ISP Services onder te brengen bij VIP Internet. Hierdoor kunnen wij jou als VIP blijven behandelen.

Bij VIP Internet is namelijk iedere klant een VIP. We zijn je partner op het gebied van hosting en domeinregistratie. Met onze diensten en service zorgen we er samen voor om succesvol op het internet te zijn. We zetten ons al 18 jaar in voor onze klanten. Hierdoor weten we wat voor jouw bedrijf belangrijk is om te groeien op het internet.

Om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen, verbeteringen of storingen maken we gebruik van blogs, nieuwsbrieven en social media. Volg ons op Twitter of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om het laatste nieuws te ontvangen.

Welkom ISP Services!

Onze klant Granaatappelwijn zegt over ons:

"VIP Internet heeft een goede kwaliteit-prijs verhouding. De service van VIP Internet is prima, zowel per e-mail als telefoon word je snel en vakkundig geholpen."
Lees meer

Wat vinden onze klanten?

Onze klanten kunnen hun mening geven over VIP Internet op het onafhankelijke platform Trustpilot. Klik hier om te lezen wat klanten over ons zeggen.

Wat verbetert er voor jou?

 • Je kunt je gegevens in de portal wijzigen
  Je kunt je gegevens in de portal wijzigen
 • Het aanvragen of aanpassen van diensten is makkelijker
  Het aanvragen of aanpassen van diensten is makkelijker
 • De beschikking over onze uitgebreide support database
  De beschikking over onze uitgebreide support database
 • We publiceren regelmatig blogs en nieuwsbrieven
  We publiceren regelmatig blogs en nieuwsbrieven

Wat blijft er gelijk?

 • Je krijgt dezelfde vertrouwde medewerkers aan de lijn
  Je krijgt dezelfde vertrouwde medewerkers aan de lijn
 • De prijs van je diensten blijft gelijk
  De prijs van je diensten blijft gelijk
 • Het bekende telefoonnummer en e-mailadres blijven actief
  Het bekende telefoonnummer en e-mailadres blijven actief

Antwoorden op de meest gestelde vragen

 • Wie is VIP Internet?

  Bij VIP Internet is iedere klant een VIP. We zijn je partner op het gebied van hosting en domeinregistratie. Met onze diensten en service zorgen we er samen voor om succesvol op het internet te zijn. We zetten ons al 18 jaar in voor onze klanten. Hierdoor weten we wat voor jouw bedrijf belangrijk is om te groeien op het internet.

  Om dit allemaal waar te maken staat bij de VIP-service voorop. We denken proactief met je mee en onze server worden 24 uur per dag, 7 dagen per week gemonitord. Je kunt ons ook in het weekend bereiken voor ondersteuning.

  Wij beloven dat je bij ons geen nummer, maar een VIP bent.

 • Wat verandert er voor mij?

  Deze overgang brengt voor jou als klant alleen voordelen met zich mee. ISP Services is namelijk al langere tijd onderdeel geweest van VIP Internet. Dezelfde supportcollega’s en systeembeheerders blijven elke dag voor je je klaar staan. Nu ontvang je ook alle voordelen die bij VIP Internet horen.

  We hebben een gebruikersvriendelijk portaal (MijnVIP) waarin je gegevens kunt wijzigingen, domeinen aanvraagt en je pakket kan aanpassen. Ook kun je hier je factureren terugvinden.

  Voor deze facturen geldt dat het logo verandert. De betaling zal ook op een ander bankrekeningnummer overgemaakt worden: NL15 RABO 0157890856 ten name van VIP Internet.

  Het bekende telefoonnummer blijft actief. We zijn echter ook bereikbaar op 024 - 344 01 55.

 • Welke wijzigingen zijn er in de diensten of prijzen?

  Kort gezegd, zijn daarin geen veranderingen voor je.
  De diensten die je afneemt blijven actief. Om nieuwe diensten te bestellen kun je gebruik maken van het uitgebreide dienstenpakket van VIP Internet. Zo kun je via onze website eenvoudig domeinen registeren. Afgesproken tarieven of offertes wijzigen niet bij deze naamswijziging. Ben je als reseller benieuwd wat er in jouw geval verandert? Neem contact op met je accountmanager voor meer informatie.

 • Welke diensten gaan over naar VIP Internet?

  Alle diensten worden overgenomen. Een aantal producten veranderen van naam, maar de prijs blijft hetzelfde.

 • Wat wordt er van mij verwacht?

  Als klant krijg je al meteen de VIP-behandeling. Wij regelen alles voor je. Het is wel aan te raden om ons via twitter of facebook te volgen om op de hoogte te blijven van storingen of updates.

 • Is er sprake van downtime?

  Nee er is geen downtime. Je diensten worden alleen administratief veranderd.

 • Welke contactmogelijkheden zijn er?

  We helpen je graag. Je kunt ons dan ook op verschillende manieren bereiken.

  E-mail: je kunt ons bereiken op info@vip.nl. Je kunt het oude e-mailadres ook blijven gebruiken. Er wordt hierbij automatisch een ticket aangemaakt waarbij je zelf de status kunt controleren.

  Website: op www.vip.nl is het mogelijk te chatten met onze medewerkers. We hebben hier ook een uitgebreide support database met handleidingen.

  Telefonisch of WhatsApp: uiteraard zijn we telefonisch of via WhatsApp te benaderen op 024 - 344 01 55. We zijn van maandag t/m donderdag bereikbaar van 08:00 – 17:30, op vrijdag is dit van 08:00 – 17:00 en in het weekend van 10:00 – 16:00. Het telefoonnummer van ISP Services blijft ook gewoon actief.

  Je accountmanager Albert Popken staat je ook graag te woord. Je kunt contact met hem opnemen via albert@vip.nl.

 • Maakt VIP Internet gebruik van Social Media of nieuwsbrieven?

  We zijn uiteraard op Social Media actief. Wil je ons volgen? Dit kan via Twitter (@vipinternet) en Facebook (www.facebook.com/vip.internet.nl).

  Wil je ook nieuws ontvangen van onze ontwikkelingen en advies? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op www.vip.nl/nieuwsbrief.

 • Wat zijn de gegevens van VIP Internet?

  Bezoekadres: Takenhofplein 3, 6538 SZ Nijmegen
  Postadres: Takenhofplein 3, 6538 SZ Nijmegen
  Telefoonnummer: 024-344 01 55
  E-mailadres: info@vip.nl
  Website: www.vip.nl
  KvK nummer: 09110362
  Rekeningnummer: NL15 RABO 0157890856

Contact klantenservice

Heb je nog vragen? Neem contact op met VIP Internet.

Mail je vraag naar info@vip.nl

Tijdens de openingstijden van onze klantenservice ontvang je binnen 8 uur een antwoord op jouw bericht.

Bel ons: 024 - 344 01 55

Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08:00 – 17:00. In het weekend zijn we per mail bereikbaar van 10:00 – 16:00.