Hosting

Bij VIP Internet heb je de keuze uit vier verschillende hosting pakketten. Het hosting pakket dat het beste bij je past, ligt aan de wensen die je hebt voor jouw website. Je hebt de mogelijkheid om op jouw hosting pakket een CMS-softwarepakket naar keuze te installeren. Hiermee kun je eenvoudig een website, webshop of fotoalbum maken.

Wanneer je kiest voor WordPress of Joomla dan installeren wij dit gratis op jouw hostingpakket. Weet je nog niet welke hosting oplossing het beste bij jou past? Gebruik dan onze keuzehulp.

Vanaf 1 juli wijzigen onze Shared Hosting-pakketten naar Cloud Hosting

Help mij met de pakketkeuze

Hosting pakketten

 
Cloud Hosting StarterMeest gekozen!
info
Voor elk hosting pakket wordt een bepaalde hoeveelheid ruimte vrij gemaakt op de webserver. Deze ruimte kan gebruikt worden om je website op te plaatsen. Webruimte kan vergeleken worden met een kast. De maximale inhoud van de kast is de webruimte
Schijfruimte (GB)
1050100
info
Als je een hostingpakket bestelt, dan kunt u op uw eigen domein e-mail ontvangen. De domeinnaam vormt het gedeelte achter @, wat ervoor komt bepaal je zelf. Er geldt een limiet van 2GB per mailbox.
Mailboxen
1050Onbeperkt
info
Het aantal websites dat je op ons hostingpakket kunt hosten. Er wordt gebruik gemaakt van Plesk, een gebruiksvriendelijk controlepaneel.
Websites
110Onbeperkt
info
Een database is een digitaal opgeslagen archief. MySQL is een opensource systeem, dat betekent het kosteloos te gebruiken is. MySQL wordt gebruikt om data op te slaan, dit kan tekst maar ook afbeeldingen of bestanden zijn.
Databases
110Onbeperkt
info
Dataverkeer is het uitwisselen van informatie via internet. Het ontstaat doordat er via internet gegevens van je website naar bezoeker verstuurd worden. Een hostingpakket heeft een limiet aan dataverkeer ingesteld. Dataverkeer is de hoeveelheid data die je verzendt en ontvangt. Als je bijvoorbeeld een bestand van 1 mb op je website hebt staan en het bestand wordt 100 keer gedownload, dan betekent dit dat er 100 megabyte dataverkeer is verbruikt.
Dataverkeer
OnbeperktOnbeperktOnbeperkt
info
Met het spam- en virusfilter zult u geen virussen meer via uw e-mail adres binnen krijgen. De hoeveel spam zal tot een minimum worden beperkt. Het is mogelijk om de sterkte van de spamfilter zelf in te stellen.
Veilige website
info
Je e-mail standaard beveiligd met SpamExperts.
Veilige e-mail
info
Beheer zelf je back-ups.
Back-up beheer
1.99
info
Met Premium Support heb je altijd voorrang.
Premium Support
5.995.99
 
0.99p.m.9.99
Nu: de 1e maand voor 0.99!bestellen
0.99p.m.19.99
Nu: de 1e maand voor 0.99!bestellen
0.99p.m.39.99
Nu: de 1e maand voor 0.99!bestellen

Tot en met 30 juni gelden onderstaande pakketten. Bestaande pakketten en nieuwe bestellingen worden automatisch omgezet.

Welke pakket past bij jou?

De keuze voor een hostingpakket hangt af van de wensen en behoeften voor jouw website. Wil je starten met een website maar weet je nog niet goed hoe? Neem dan het instappakket Start. Wil je een betrouwbaar en degelijk hosting pakket tegen een lage prijs? Het Cloud Hosting Starter pakket is dan het meest geschikt. Het pakket voor bedrijven en een website met meer bezoekers is het Business pakket. Wil je het beste van het beste? Neem dan het Professional pakket, het grootste pakket dat VIP Internet aanbiedt. VIP Internet heeft altijd een pakket dat bij je past.

 • Snel online
  Snel online
 • Advies op maat
  Advies op maat
 • Altijd goede service
  Altijd goede service

Verhuisservice

Wij verhuizen je domein en website gratis voor je zonder downtime en verlies van e-mail.

Verhuisservice

Eigen server

Met een Managed Dedicated Server krijg je de beschikking over je eigen server.

Eigen server

Website maken

Je eigen website maak je met een van de handige CMS software pakketten.

Website maken

Webshop maken

Bouw eenvoudig je eigen webshop met een van de webwinkel software pakketten.

Webshop hosting

Onze klant Plukkebol zegt over ons:

"Wij hebben voor VIP Internet gekozen omdat de de dienstverlening hier verder gaat dan het aanbieden van standaard pakketten."
Lees meer VIP Internet reviews

 • Wij garanderen een uptime van 99,9%. Ons serverpark is goed beveiligd.

 • Onze deskundige supportdesk zit voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

 • Via MijnVIP kun je zelf eenvoudig je hosting diensten beheren, wijzigen en upgraden.