Verhuisservice

Het verhuizen van een domeinnaam inclusief een website en e-mailaccounts naar een andere hosting provider kan een lastige klus zijn. Je wilt natuurlijk dat zo’n verhuizing zo probleemloos mogelijk verloopt en dat je website en mailadressen bereikbaar blijven. Wanneer je je domeinnaam en website wilt verhuizen naar VIP Internet, dan kunnen wij de verhuizing voor je regelen. De verhuisservice van VIP Internet haalt al je zorgen weg.

 • Eenvoudig je website verhuizen, inclusief je content.
  Eenvoudig je website verhuizen, inclusief je content.
 • De meeste websites verhuizen we binnen <strong>30 minuten</strong>.
  De meeste websites verhuizen we binnen 30 minuten.
 • Je e-mailadressen blijven behouden.
  Je e-mailadressen blijven behouden.

Verhuisservice

Uit ervaring weten wij dat de meeste websites binnen 30 minuten verhuisd kunnen worden. Wij zullen vooraf een tijdsindicatie geven. Met de verhuisservice van VIP Internet wordt er per 15 minuten gefactureerd, de kosten bedragen € 75,- per uur.

Vul onderstaand formulier in wanneer je gebruik wilt maken van onze verhuisservice. Wij zullen contact met je opnemen om de verhuisprocedure te bespreken.

info
Het verhuizen van een website kan ingewikkeld zijn. Wij helpen je graag bij het verhuizen van je website. Je website wordt gecontroleerd voordat deze definitief wordt overgezet naar onze server. Zo verlies je geen informatie.
Website verhuizen
info
Wij voegen voor je de e-mailaccounts toe die je wilt gebruiken. Het maximum aantal e-mailaccounts is afhankelijk van het hosting pakket dat je hebt gekozen.
E-mailaccounts toevoegen


Voordelen verhuisservice

 • Zorgeloos je website verhuizen
 • Je krijgt van te voren uitleg over de verhuisprocedure
 • Je website blijft online gedurende de verhuizing
 • Geen verlies van data zoals content
 • Je site wordt gecontroleerd voordat deze wordt overgezet
 • Technische ondersteuning als je toch nog tegen zaken aanloopt

Review over de verhuisservice

"Het verhuizen van mijn website ging erg snel dankzij de verhuisservice van VIP Internet."
Lees meer reviews over VIP Internet

De voordelen van de verhuisservice bij VIP Internet

 • 100% VIP service

  Gemak, service en betrouwbaarheid zijn de kernwaarden van VIP Internet. Je domeinnaam, website en e-mail kun je na de verhuizing weer direct gebruiken.

 • Technische ondersteuning

  Je hoeft zelf niets te doen voor het verhuizen van je website. Ook als je geen technische kennis hebt kun je je website onderbrengen bij een andere provider. VIP Internet neemt de verhuizing van je website op zich.

 • Deskundige supportdesk

  De telefonische klantenservice van VIP Internet onderscheidt zich van andere hosting providers doordat wij geen wachttijden hebben. Voor al je vragen kun je terecht bij onze ervaren medewerkers.

 • Je website altijd online

  Je website blijft altijd online gedurende de verhuizing. Wij zorgen ervoor dat je geen downtime hebt en je website wordt zorgvuldig gecontroleerd voordat deze wordt overgezet.

Meest gestelde vragen over domein verhuizen

 • Hoe verhuis ik mijn domein naar VIP Internet?

  Het verhuizen van een domeinnaam is in een paar stappen voltooid. Ten eerste dien je je domeinnaam in de domeinchecker in te vullen. Je klikt vervolgens op 'Verhuizen'. Rond het bestelproces af door je gegevens in te vullen. Voor het verhuizen van een domein is een verhuiscode nodig. Deze kun je opvragen bij je huidige provider. Zodra je de verhuiscode hebt ontvangen dien je deze aan VIP Internet door te geven. Als je gebruik wilt maken van onze verhuisservice dan kun je bovenstaand formulier invullen. Wij nemen dan de verhuizing van je domein op ons.

 • Hoe kan ik een verhuiscode aanvragen?

  Voor het verhuizen van een domeinnaam is een verhuiscode nodig. De verhuiscode kun je opvragen bij je huidige provider. Je dient na ontvangst de verhuiscode door te geven aan je nieuwe hosting provider.

 • Hoeveel tijd neemt het verhuisproces in beslag?

  Hoelang een verhuizing duurt is afhankelijk van je domein extensie. Het verhuizen van een .NL domeinnaam verloopt binnen één werkdag. Het verhuizen van een .EU domeinnaam kan daarentegen een aantal werkdagen duren.

 • Kan ik een bestaand domein onderbrengen bij VIP Internet?

  Ja, je kunt een bestaand domein onderbrengen bij VIP Internet. Het verhuizen van een domeinnaam heb je binnen een paar stappen gedaan. Geef je domeinnaam op in de domeinchecker en klik op 'Check'. Klik vervolgens op 'Verhuizen'. Rond het verhuisproces af door je contactgegevens in te vullen.

  Wanneer je je domein wilt verhuizen dan dien je een verhuiscode aan te vragen. Deze kun je bij je huidige provider opvragen. Zodra je de verhuiscode hebt ontvangen dien je deze naar VIP Internet te sturen. Wij kunnen de verhuizing hierna voor je in gang zetten.

  Indien je gebruik wilt maken van onze verhuisservice dien je bovenstaand formulier in te vullen. Wij verhuizen je domein en website dan voor je.

Contact klantenservice

Heeft u nog vragen? Neem contact op met VIP Internet.

Mail uw vraag naar info@vip.nl

Tijdens de openingstijden van onze klantenservice ontvangt u binnen 2 uur een antwoord op uw bericht.

Bel ons: 024 - 344 01 55

Onze klantenservice is iedere werkdag van 08:00 tot 21:00 bereikbaar en in het weekend van 09:00 tot 17:00.

Hulp nodig?

image description

Deskundige medewerkers staan klaar

Bekijk de supportpagina

Domeinen registreren

Voor slechts €9.95 per jaar heb je al een unieke domeinnaam bij VIP Internet.

Domeinnaam registreren

Hosting pakketten

Altijd een hosting pakket dat bij je past! Je hebt de keuze uit vier hosting pakketten.

Betrouwbare hosting

Website maken

Je eigen website maken? Dat kan met één van de CMS software pakketten.

Website maken