Hallo Helder Hosting klant, welkom bij VIP Internet

groepsfoto VIP Internet

Over VIP Internet

Even voorstellen

Onlangs hebben wij je als Helder Hosting klant een brief gestuurd over de overname van Helder Hosting door VIP Internet. Op deze pagina vind je meer informatie over deze overname.

Helder Hosting valt sinds lange tijd onder het moederbedrijf Provider B.V. Onder de vlag van Provider B.V. vallen verschillende hosting labels. Wij willen de service en innovatie graag op een hoog niveau houden, zoals je van een professionele partij mag verwachten. Om dit hoge niveau te behouden en te verbeteren is focus erg belangrijk. Om deze reden gaan wij een aantal gelijkwaardige labels samenvoegen. Wij hebben daarom besloten jou als klant van Helder Hosting onder te brengen bij één van onze andere labels, namelijk VIP Internet.

VIP Internet levert domeinregistratie, managed hosting en cloud diensten aan bedrijven die afhankelijk zijn van het internet om succesvol te zijn. Door onze jarenlange ervaring weten we wat belangrijk is voor bedrijven om te groeien op het internet.

Wij ontwerpen en bouwen omgevingen op basis van snelheid, veiligheid en schaalbaarheid. Hiermee kan jij ervan uitgaan dat je het maximale uit jouw online business haalt.

Wij beloven dat je bij ons geen nummer, maar een VIP bent. Welkom Helder Hosting klanten!

Onze klant Granaatappelwijn zegt over ons:

"VIP Internet heeft een goede kwaliteit-prijs verhouding. De service van VIP Internet is prima, zowel per e-mail als telefoon word je snel en vakkundig geholpen."
Lees meer

Wat vinden onze klanten?

Onze klanten kunnen hun mening geven over VIP Internet op het onafhankelijke platform Trustpilot. Klik hier om te lezen wat klanten over ons zeggen.

Trustpilot score

Wat verandert er voor u?

 • De contact- en adresgegevens veranderen niet
  De contact- en adresgegevens veranderen niet
 • Ruimere openingstijden Servicedesk
  Ruimere openingstijden Servicedesk

Wat blijft er gelijk?

 • Je krijgt dezelfde vertrouwde medewerkers aan de lijn
  Je krijgt dezelfde vertrouwde medewerkers aan de lijn
 • De prijs van je diensten blijft gelijk
  De prijs van je diensten blijft gelijk
 • Je blijft dezelfde software gebruiken
  Je blijft dezelfde software gebruiken
 • Technisch ga je er niet op achteruit
  Technisch ga je er niet op achteruit

Antwoorden op de meest gestelde vragen

 • Zijn er voor mij als klant grote veranderingen?

  Deze overname brengt voor jou geen grote veranderingen met zich mee. Zo ga je voor jouw diensten niet meer betalen. Tevens gebruikt VIP dezelfde systemen, zodat je niet hoeft te wennen aan een nieuwe gebruikersinterface. Voor de facturen geldt dat het logo verandert. Tot slot dient het bedrag op de factuur naar een ander bankrekeningnummer te worden overgemaakt, namelijk NL15 RABO 0157890856 ten name van VIP Internet.

 • Zijn er wijzigingen in de diensten of prijzen?

  De diensten die je nu afneemt blijven actief. Diezelfde diensten zijn niet meer te bestellen. Wil je een nieuwe dienst bestellen, dan kun je gebruik maken van het uitgebreide dienstenpakket van VIP. Kijk daarvoor op onze website. Wil je de diensten van VIP resellen, dan kan dat ook. Wij hanteren speciale tarieven voor onze resellers. Neem contact op met je accountmanager voor meer informatie.

 • Neemt VIP Internet al mijn diensten over?

  VIP Internet neemt al jouw diensten over, gaat deze beheren en factureren. Een aantal diensten verandert van naam, maar blijft wat betreft de prijs hetzelfde. Ze zijn niet meer nieuw te bestellen.

 • Moet ik zelf nog iets doen?

  U hoeft zelf niets te doen. Uw domein, hosting en eventuele overige diensten worden binnenkort overgezet. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 • Moet ik rekening houden met downtime?

  Nee, jouw diensten worden niet uitgeschakeld of verplaatst. De aanpassingen zijn alleen administratief.

 • Welke contactmogelijkheden heb ik?

  Je kunt ons bereiken via de e-mail: info@vip.nl. Via de website www.vip.nl is het mogelijk te chatten met onze medewerkers. Ook zijn we telefonisch bereikbaar op 024 - 344 01 55. Of stuur ons een WhatsApp: 06 - 458 770 09. Voor het bekijken van alle contactmogelijkheden kun je terecht op onze website.

Contact klantenservice

Heb je nog vragen? Neem contact op met VIP Internet.

Mail je vraag naar info@vip.nl

Tijdens de openingstijden van onze klantenservice ontvang je binnen 2 uur een antwoord op jouw bericht.

Bel ons: 024 - 344 01 55

Onze klantenservice is iedere werkdag van 08:00 tot 21:00 bereikbaar en in het weekend van 09:00 tot 17:00.