Exchange Online

E-mail op het platform van Microsoft. Deel agenda-items, contacten en taken met collega's.

11% 

4.50 4.00

per maand

Bestellen

Office Business Premium

Een volledige Office-oplossing. De voordelen van Exchange Online met alle applicaties van Microsoft.

16% 

12.00 10.00

per maand

Bestellen

Office Business Essentials

De oplossing voor mobiel en tablet. Exchange Online plus de webversie van alle applicaties.

16% 

6.00 5.00

per maand

Bestellen

Ongekende ruimte

Deel agenda-items

Het platform van Microsoft

Exchange Online

Exchange Online is een veilige en betrouwbare manier om zakelijke e-mail te beheren, met een postvak van 50 GB per gebruiker. Je kunt agenda-items, contacten en taken met collega's delen. 

Office Business Premium

Office Business Premium bevat desktopversies van Office-applicaties, Exchange Online en overige shared services. Elke licentie is op 5 aparaten te gebruiken en biedt dé complete Microsoft Office-ervaring.

Office Business Essentials

Office Business Essentials is geschikt voor bedrijven die naast e-mail ook de webversie van Word, Excel en Powerpoint gebruiken. Deze licentie is een betaalbare Office Business oplossing.

Zakelijke e-mail en meer

Voor veel bedrijven is het delen van agenda-items, contacten en taken met collega's noodzakelijk. Bij VIP Internet hebben we daar dé oplossing voor. Naast onze eigen mailservers bieden we de mogelijkheid om voordelig gebruik te maken van Exchange Online.

 

Cookies Wij maken gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om onze website te verbeteren. Informatie die wij opslaan zijn je IP-adres, surfgedrag en persoonsgegevens die worden ingevuld.Lees ons beleid