Exchange Online

E-mail op het platform van Microsoft. Deel agenda-items, contacten en taken met collega's.

11% 

4.50 4.00

per maand

Bestellen

Microsoft 365 Business Standard

Een volledige Office-oplossing. De voordelen van Exchange Online met alle applicaties van Microsoft.

16% 

12.00 10.00

per maand

Bestellen

Microsoft 365 Business Basic

De oplossing voor mobiel en tablet. Exchange Online plus de webversie van alle applicaties.

16% 

6.00 5.00

per maand

Bestellen

In de Cloud

Deel je agenda

Platform van Microsoft

Exchange Online

Maak gebruik van het Microsoftplatform voor zakelijke e-mail. Je berichten zijn altijd en overal beschikbaar. Met 50GB per inbox is er voldoende ruimte om zorgeloos te werken. Agenda-items, contacten en taken deel je eenvoudig met collega's.

Exchange Online is dé oplossing voor zakelijke e-mail. Wij beheren je licentie en zorgen voor een aantrekkelijke prijs.

Microsoft 365 Business Standard

Ervaar de vrijheid en installeer alle bekende Office-applicaties op 5 verschillende aparaten. Exchange Online met al haar voordelen is standaard inbegrepen en direct te gebruiken. Hiermee is Microsoft 365 Business Standard is dé complete Microsoft Office ervaring.

We ontzorgen je door je licentie volledig te beheren. Dit pakket was voorheen bekend als Office 365 Business Premium.

Microsoft 365 Business Basic

Ben je veel onderweg en is een webversie van Microsoft Office voldoende? Kies dan voor Microsoft 365 Business Basic. Ook hierbij is Exchange Online standaard inbegrepen voor iedere gebruiker.

Dit een budget oplossing om alle voordelen van Microsoft Office te gebruiken. Dit pakket was voorheen bekend als Office 365 Business Essentials

Zakelijke e-mail en meer

Voor veel bedrijven is het delen van agenda-items, contacten en taken met collega's noodzakelijk. Bij VIP Internet hebben we daar dé oplossing voor. Naast onze eigen mailservers bieden we de mogelijkheid om voordelig gebruik te maken van Exchange Online.

 

Kies je beveiliging

Bepaal welke mobiele apparaten direct toegang hebben of dwing pincodevergrendeling af. Is je telefoon of laptop kwijt? Vertrouwelijke bedrijfsgegevens zijn op afstand te verwijderen.

Ondersteuning op IT-niveau

Wij beheren je licentie. Je kunt echter altijd contact opnemen met Microsoft voor IT-ondersteuning. De IT-helpdesk van Microsoft is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. 

Makkelijker samenwerken

Afspraken met collega's te maken is nog nooit zo makkelijk geweest door je agenda te delen. Met een gezamenlijke adresboek zijn contactgegevens veilig opgeslagen. Ga je op vakantie? Deel je eigen mailbox met een collega.

Altijd up-to-date

Met Office365 ontvang je direct beschikbare updates. Zodra er een update klaar staat of is uitgevoerd krijg je een bevestiging. Niet kritieke updates kun je zelf inplannen.

Heb je vragen of zoek je een licentie hier niet tussen staat?
Wij denken graag met je mee. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Samen zorgen we voor jouw online succes!

Cookies Wij maken gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om onze website te verbeteren. Informatie die wij opslaan zijn je IP-adres, surfgedrag en persoonsgegevens die worden ingevuld.Lees ons beleid