Bij ons heb je de mogelijkheid om een eigen server te gebruiken als mailoplossing.
Wij helpen je met het configureren en monitoren je server 24/7. Je hebt zelf de vrijheid om voorkeuren in te stellen.

Zo zorgen we samen voor jouw online succes.

Jouw mailomgeving

Op zoek naar volledige controle over jouw omgeving? Wij bieden daar dé oplossing voor: een persoonlijke afgeschermde server. Met het controlepaneel van Plesk beheer jij de instellingen en stel je zelf limieten in. En dat in een gebruiksvriendelijke en intuitieve omgeving. 

24/7 Monitoring

Schaalbaar

Altijd online

Online kennisbank

Eigen mailomgeving

Advies op maat

Bepaal zelf limieten

Je hebt de mogelijkheid om per gebruiker een limiet in te stellen. Met vooraf ingestelde meldingen is iedereen op de hoogte van het gebruik. 

Veilige verbinding

Standaard activeren we Let's Encrypt op je server. Dit is een gratis SSL-certificaat om veilig mails te verzenden en te ontvangen. We stellen dit graag voor jou in zodat we samen jouw veiligheid borgen.

Het gemak van Plesk

Plesk is wereldwijd een van de meest gebruikte controlepanelen. De reden is simpel; het is gebruiksvriendelijk en biedt veel vrijheid. We laten je graag met een demo-versie zien.

Online kennisbank 

We bieden je een online kennisbank met overzichtelijke handleidingen en tips over het inrichten en beheren van je server. Je vindt onze kennisbank hier.

Cookies Wij maken gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om onze website te verbeteren. Informatie die wij opslaan zijn je IP-adres, surfgedrag en persoonsgegevens die worden ingevuld.Lees ons beleid