Microsoft Exchange en Office 365

Voor veel bedrijven is e-mail in de cloud en het delen van agenda-items, contacten en taken met collega's noodzakelijk. Bij VIP Internet hebben we daar dé oplossing voor. Naast onze eigen mailservers bieden we de mogelijkheid om voordelig gebruik te maken van Exchange Online. Hiermee profiteer je vanuit de cloud van het vertrouwde platform van Microsoft. Ook klanten die naast Exchange Online op zoek zijn naar een volledig Office 365-abonnement kunnen bij ons terecht. Met een Essentials of Business licentie kun je altijd en overal aan de slag met Microsoft Office. Lees hieronder meer over onze Exchange Online e-mailabonnement in combinatie met Word, Excel en alle andere Office-applicaties.

Microsoft Office pakketten

 
Exchange Online BasisMeest gekozen!
Exchange Online ExtraMeest gekozen!
info
Central Processing Unit. Het aantal cores dat je tot je beschikking krijgt.
E-mailhosting
50GB100GB50GB50GB
info
Vergelijk agenda's om vergaderingen te plannen en krijg toegang tot samenwerkingsfuncties, waaronder gedeelde agenda's, groepen, de algemene adressenlijst, externe contactpersonen, taken, vergaderruimten en delegatiemogelijkheden.
Samenwerkingsfuncties
info
Gehoste Unified Messaging-services die oproepbeantwoording, een inbelgebruikersinterface en Auto Attendant-mogelijkheden voor het bedrijf leveren.
Gehoste voicemail
---
info
Webversies van Word, Excel en PowerPoint.
Webversies Office
OutlookOutlook
info
Desktopversies van Office 2016-toepassingen: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote (en Access en Publisher alleen voor pc)
Desktopversie Office
--Mobiel/Tablet
info
Online (video)vergaderingen voor maximaal 250 peronen.
Online vergaderingen
--
info
Intranet en teamsites voor het hele bedrijf met SharePoint.
Sharepoint
--
info
Extra services waaronder: Exchange, OneDrive voor Bedrijven, Skype voor Bedrijven, Microsoft Teams, Yammer
Overige services
--
info
Zorg dat je wordt gevonden en onderhoud klantrelaties met Outlook Customer Manager.
Outlook Customer Manager
---
info
24/7 ondersteuning via telefoon en web.
Ondersteuning bij Microsoft
--
 
4,-p.m.4,50
De eerste maand korting!Meer info
8,-p.m.9,-
De eerste maand korting!Meer info
5,-p.m.6,-
De eerste maand korting!Meer info
10,-p.m.12,-
De eerste maand korting!Meer info

Welke Office-licentie?

Voor elke onderneming is er een passend Office-pakket. Heb je niet genoeg aan de mailbox ruimte van onze eigen mailhosting of wil je agenda-items kunnen delen? Dan past Exchange Online Basis bij jou. Voor nog meer ruimte en gehoste voicemail is Exchange Online Extra dé oplossing voor jou.

Heb je behoefte aan een Office 365-abonnement met toegang tot alle Microsoft Office applicaties? Dan kun je kiezen uit Business Essentials en Premium. Bij deze pakketten ontvang je standaard support van Microsoft, toegang tot Exchange Online en een Outlook licentie. Daarnaast kun je Word, Excel en Powerpoint als webversie gebruiken. Is toegang tot de webversie van de applicaties niet voldoende? Kies dan voor Business Premium waarmee je op 5 verschillende computers Microsoft Office kunt installeren en gebruiken.

De voordelen van Microsoft Office bij VIP Internet

  • Altijd in de Cloud

  • Het vertrouwde platform van Microsoft

  • Wij beheren je licentie

  • Voordelige tarieven

  • Mailhosting tot 100GB

Review over Office 365 VIP Internet

"Ik vind het ideaal om mijn hosting en Office licenties bij één partij te hebben. De service van VIP Internet is altijd erg goed."