E-mail op je domeinnaam

Wil je graag e-mail verzenden en ontvangen vanaf je eigen domeinnaam, maar heb je nog geen behoefte aan een website? Dat kan bij VIP Internet! Zo kan je bijvoorbeeld het e-mail adres info@jebedrijfsnaam.nl registreren. Bij een domeinnaam met e-mail krijg je maar liefst 2 GB opslagruimte per mailbox.

Bestel nu voor slechts €2,95 per maand e-mail op je domeinnaam. Wij beveiligen je e-mail met een virusscanner en spamfilter.

 • Gebruikt door ruim 3000 klanten van ons.
  Gebruikt door ruim 3000 klanten van ons.
 • <strong>Direct</strong> klaar voor gebruik na bestelling.
  Direct klaar voor gebruik na bestelling.
 • Je eigen e-mailadres voor slechts <strong>€ 2,95</strong> per maand.
  Je eigen e-mailadres voor slechts € 2,95 per maand.

Voordelen e-mail hosting

 • Altijd beschikking over je e-mail
 • Persoonlijk e-mailadres
 • Beveiliging met anti-virus en spamfilter
 • Professionele uitstraling

Review over e-mail hosting

"Wij wilden onze e-mail adressen behouden nadat we gestopt zijn met ons bedrijf. Het e-mail pakket maakt dit mogelijk. Als we het bedrijf ooit weer opstarten, dan gaan we ook weer een website beheren op deze domeinnaam."
Lees meer over e-mail hosting

De voordelen van e-mail op je domein bij VIP Internet

 • 100% VIP service

  Gemak, service en betrouwbaarheid zijn de kernwaarden van VIP Internet. Je domeinnaam en e-mail is direct klaar voor gebruik.

 • Ervaren supportdesk

  De telefonische klantenservice van VIP Internet onderscheidt zich van andere hosting providers doordat wij geen wachttijden hebben. Voor al je vragen kun je terecht bij onze ervaren medewerkers.

 • Online klantenportal 'MijnVIP'

  Om je beter van dienst te zijn biedt VIP Internet je, naast de klantenservice, de online klantenportal‘MijnVIP’. In MijnVIP kun je 24 uur per dag je domeinregistratie en hosting beheren. Je kunt in MijnVIP bijvoorbeeld meerdere e-mail accounts aanmaken.

 • Alles onder één dak

  Bij VIP Internet kun je terecht voor domeinnaam registratie, webhosting maar ook als je alleen een e-mailadres wilt. Voor ieder wat wils bij VIP Internet.

Meest gestelde vragen over e-mail

 • Hoe gebruik ik mijn webmail?

  Om online je e-mail te lezen en berichten te versturen, kun je gebruik maken van onze webmail. Je kunt inloggen op onze webmail via het inlogscherm rechtsboven deze pagina of via webmail.vip.nl.

  Log je voor de eerste keer in bij Webmail?

  Gebruikersnaam:Dit is je gebruikersnaam zoals bekendgemaakt bij je registratie

  Wachtwoord: Dit is het wachtwoord zoals bekendgemaakt bij je registratie

  Domeinnaam: mail.(uw-domeinnaam)

  Het is dus belangrijk dat je begint met mail en dat je je volledige domeinnaam invult (incl. extensie). Bijvoorbeeld mail.vipinternet.nl.

 • Hoe stel ik mijn e-mailprogramma in?

  VIP Internet heeft verschillende handleidingen voor het instellen van je e-mailprogramma. De handleidingen kun je hier vinden.

 • Hoe maak ik een e-mailaccount aan?

  Wil je een nieuw e-mailaccount aanmaken? Log dan in op MijnVip en klik op het domein waar je een e-mailaccount voor wilt aanmaken. Vervolgens klik je op 'E-mail' of 'E-mailgebruikers'. Hier zie je een overzicht van de e-mailaccounts die zijn aangemaakt. Er is standaard een e-mailaccount aangemaakt met je gebruikersnaam en de e-mailalias 'info'. Als je het hostingpakket Start hebt, kun je geen extra e-mailaccounts aanmaken, maar deze wel zo instellen dat je meerdere e-mailaliassen in gebruik kunt hebben. Klik op Nieuwe gebruiker toevoegen om een e-mailaccount toe te voegen.

 • Wat is SMTP?

  SMTP staat voor Simple Mail Transfer Protocol. Een SMTP server is verantwoordelijk voor het versturen van e-mail. De gegevens van je SMTP server heb je nodig bij het instellen van een e-mailprogramma zoals Outlook.

 • E-mail verzenden met POP of IMAP

  POP staat voor Post Office Protocal en IMAP staat voor Internet Message Access Protocol. Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat je met IMAP rechtstreeks op de server werkt en met POP niet.

  Wat is POP?
  POP wordt gebruikt om je mail van de server te halen, je mail wordt vervolgens naar je harddisk gekopieerd. Wanneer je je mail ophaalt van de server, wordt de mail vervolgens verwijderd van de server. Wil je je e-mail bewaren op de server, dan zul je dit zelf in moeten stellen binnen je e-mailprogramma.
  Wat is IMAP?
  Met IMAP haal je je e-mail niet op van de server, maar met IMAP werk je rechtstreeks op de server. Je IMAP-folders geven rechtstreeks weer wat er in je maildirectory op de server staat. Met IMAP haal je je mail dus niet van de server af, maar bekijk je je mail op de server. Wanneer je gebruikt maakt van IMAP is het belangrijk dat je regelmatig je mailbox leegmaakt.
  Wanneer kies ik voor POP of IMAP?
  Wanneer alleen jij gebruik maakt van van je e-mail is het aan te bevelen om voor het POP3 protocol te kiezen. Werk je met meerdere personen in dezelfde mailbox, dan is het gebruik van IMAP aan te raden. Let er wel op dat je niet beide protocollen tegelijk gebruikt. Dit kan namelijk problemen veroorzaken met je mail.

Contact klantenservice

Heeft u nog vragen? Neem contact op met VIP Internet.

Mail uw vraag naar info@vip.nl

Tijdens de openingstijden van onze klantenservice ontvangt u binnen 2 uur een antwoord op uw bericht.

Bel ons: 024 - 344 01 55

Onze klantenservice is iedere werkdag van 08:00 tot 21:00 bereikbaar en in het weekend van 09:00 tot 17:00.

Hulp nodig?

image description

Deskundige medewerkers staan klaar.

Bekijk de supportpagina

Website maken

Maak eenvoudig een website met één van de CMS software pakketten.

Website maken

Hosted Exchange

De complete e-mail oplossing in de cloud, inclusief delen van mail en agenda.

Hosted Exchange aanvragen

Domeinnaam

Voor slechts €9.95 per jaar heb je al een unieke domeinnaam bij VIP Internet.

Domeinnaam registreren