Nieuwe domein extensies

De nieuwe domeinnaam extensies die op het internet verschijnen, bieden je mooie, nieuwe kansen. Het maakt niet uit in welke branche je bedrijf actief is of welke hobby je hebt, met de nieuwe extensies kun je je zichtbaarheid nog meer vergroten. Voor een juwelier is .DIAMONDS een mooi domein, voor een kledingwinkel is .SHOES of .CLOTHING erg geschikt en voor een marketingbureau is .MARKETING beschikbaar. Er zijn nu al tientallen mooie extensies beschikbaar, maar er komen er nog veel meer bij. Bekijk hieronder alle beschikbare nieuwe domein extensies en welke binnenkort vrijgegeven worden.

 • Reageer snel en registreer je nieuwe domeinnaam als eerste!
  Reageer snel en registreer je nieuwe domeinnaam als eerste!
 • In het klantenportal beheer je eenvoudig je eigen account.
  In het klantenportal beheer je eenvoudig je eigen account.
 • Kwaliteit, service en gemak zijn de kernwaarden van VIP Internet
  Kwaliteit, service en gemak zijn de kernwaarden van VIP Internet

Alle nieuwe domeinnaam extensies

Alle domein extensies weergeven

Waarom je domeinnamen bij VIP Internet onderbrengen?

 • 100% VIP service

  Gemak, service en betrouwbaarheid zijn de kernwaarden van VIP Internet. Je domeinnaam en e-mail is direct klaar voor gebruik.

 • Online klantenportal 'MijnVIP'

  Om je beter van dienst te zijn biedt VIP Internet je, naast de klantenservice, de online klantenportal ‘MijnVIP’. In MijnVIP kun je 24 uur per dag je domeinregistratie en hosting beheren.

 • Ervaren supportdesk

  De telefonische klantenservice van VIP Internet onderscheidt zich van andere hosting providers doordat wij geen wachttijden hebben. Voor al je vragen kun je terecht bij onze ervaren medewerkers.

 • Alles onder één dak

  Bij VIP Internet kun je terecht voor domeinnaam registratie, webhosting maar ook als je alleen een e-mailadres wilt. Voor ieder wat wils bij VIP Internet.

Meest gestelde vragen over de nieuwe extensies

 • Zijn deze extensies de vervangers van de landencodes?

  Nee, de nieuwe extensies, ook wel gTLD's genoemd, zijn geen vervanger van extensies als .nl, maar zij gaan naast elkaar bestaan. Het wordt dus mogelijk om bijvoorbeeld VIP.nl en/of VIP.hosting als domeinnaam te hebben.

 • Hoe kan ik de nieuwe domeinnamen bestellen?

  Wanneer je een reactie via het bovenstaande formulier verstuurd, wordt dit opgepakt door een klantenservicemedewerker die daarna direct contact opneemt om je bestelling door te nemen.

 • Kan ik meerder domeinnamen bestellen?

  Ja, dit is geen probleem. Als je dit aangeeft in je reactie houden onze medewerkers hier rekening mee.

 • Ik wil mijn merknaam beschermen. Hoe kan ik dit doen?

  Voordat de nieuwe extensies voor iedereen vrij te registreren zijn kun je je merknaam vaak al eerder vastleggen. Dit kan tijdens de zogenaamde Sunrise periode. Hiervoor heb je een geregistreerd merkrecht nodig. Heb je als merkrecht bijvoorbeeld 'Bakker Janssen' dan kun je bakkerjanssen.EXTENSIE of bakker-janssen.EXTENSIE vastleggen tijdens de Sunrise maar niet bakker.gtld of janssen.gtld. Om vervolgens een aanvraag te kunnen doen tijdens de Sunrise heb je een TMCH-certificaat nodig. Deze kunnen wij voor je bestellen. Zowel aan het certificaat als aan het vastleggen in de Sunrise periode zijn extra kosten verbonden. Deze laatste kosten verschillen per extensie. Neem contact op met onze servicedesk voor meer informatie.

 • Ik heb geen merkrecht maar wil als eerst een domein vastleggen.

  Zodra een extensie voor iedereen beschikbaar wordt, geldt het principe van de snelste. Degene die als eerste een claim doet op een naam, krijgt het domein. Let op dat hier geen inbreuk op merkrechten of andere wettelijke bepalingen is toegestaan. Sommige domeinen hebben een Landrush periode tussen de Sunrise en de General Availability. Het vastleggen is dan duurder of kan per veiling gebeuren. Dit verschilt per extensie. Voor de voorwaarden hiervan kun je het beste contact met ons opnemen.

Contact klantenservice

Heeft u nog vragen? Neem contact op met VIP Internet.

Mail uw vraag naar info@vip.nl Tijdens de openingstijden van onze klantenservice ontvangt u binnen 2 uur een antwoord op uw bericht.

Bel ons: 024 - 344 01 55
Onze klantenservice is iedere werkdag van 08:00 tot 21:00 bereikbaar en in het weekend van 09:00 tot 17:00.