.WS domeinnaam registreren

.WS is de landextensie van West-Samoa. Wil je een domeinnaam met de extensie .WS? Check dan nu of deze nog vrij is.

.WS
€ 29,00

.WS domeinnaam

De extensie .WS wordt normaliter gebruikt voor inwoners van West-Samoa of door bedrijven die zich richten op deze markt. Een .WS extensie kan door iedereen worden aangevraagd. Een domeinnaam moet bij registratie aan een aantal voorwaarden voldoen. Een domeinnaam bestaat uit minimaal vier en maximaal drieënzestig tekens. Dit kunnen cijfers, letters en een minteken (-) zijn. Een domeinnaam kan niet beginnen of eindigen met een minteken. De domein extensie .WS verwijst naar het land Samoa, gelegen in Oceanie. Samoa ligt ten noorden van Nieuw-Zeeland en ten oosten van Australie. Tot de jaren ’70 was de officiële naam van Samoa, West-Samoa.

.WS domeinnaam registreren bij VIP Internet

Ben je geïnteresseerd in een domeinnaam met de extensie .WS? VIP Internet kan je helpen met de registratie van je domeinnaam. Je betaalt hiervoor jaarlijks een registratie bedrag. Het is van belang dat je een unieke domeinnaam registreert. De beschikbaarheid van een domeinnaam kun je heel eenvoudig controleren door je gewenste domeinnaam in de domeinchecker in te voeren. Je krijgt dan een overzicht van de beschikbare domein extensies te zien. Het is ook mogelijk dat je meerdere domein extensies registreert.

Meer informatie over domein extensies

Een domeinnaam is een adres op het internet dat toegang geeft tot een website. Een domeinnaam bestaat uit verschillende niveaus, ook wel levels genoemd: een top level, een second level en een third level. Het laatste gedeelte van de domeinnaam, het gedeelte achter de punt, wordt ook wel het Top Level Domain (TLD) genoemd. Het TLD verwijst vaak naar de geografische basis van de website. In dat geval wordt het TLD een ccTLD genoemd: een country code Top Level Domain. Zo is bijvoorbeeld .WS het ccTLD voor Samoa.

Domein extensies

Je kunt bij VIP Internet honderden verschillende domein extensies registreren. Welke domein extensie je kiest kun je zelf bepalen. Bekijk het totale aanbod in het domein extensie overzicht.

Hosting pakket

Je hebt een hosting pakket nodig wanneer je een website wilt gaan hosten op je domeinnaam. Bij VIP Internet heb je de keuze uit vier hosting pakketten. Er is altijd een hosting pakket dat aansluit op jouw wensen en behoeften.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting