.US domeinnaam registreren

Bij VIP Internet kun je een domeinnaam met de extensie .US van de Verenigde Staten registreren. Bekijk nu of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

.US
€ 12,00

.US domeinnaam

Een domeinnaam met de extensie .US registreren is alleen mogelijk als jijzelf of je bedrijf geregistreerd staat in Amerika. Een .US domeinnaam kan uit minimaal twee en maximaal drieënzestig karakters bestaan. De karakters die worden geaccepteerd zijn letters, nummers en een minteken (-). Een .US domein mag echter niet beginnen en eindigen met het minteken.

.US domeinnaam registreren bij VIP Internet

Wil je een domeinnaam registreren met de .US extensie? Dan kun je bij VIP Internet terecht. Wij helpen je met de registratie. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Het is van belang dat je de beschikbaarheid van je domeinnaam controleert. Dit kun je doen door je gewenste domeinnaam in de domeinchecker in te vullen. Je krijgt een overzicht van beschikbare domein extensies te zien. Je kunt ook meerdere domein extensies registreren voor een domeinnaam.

Meer informatie over domein extensies

Een domeinnaam is een uniek adres op het internet dat je toegang geeft tot een website. Een domeinnaam bestaat naast een naam ook uit een extensie. De extensie .US verwijst naar de Verenigde Staten van Amerika. Omdat deze extensie naar een land verwijst wordt het ook wel een country code Top Level Domain genoemd (ccTLD). Als het een algemene extensie is dan wordt het een TDL, een Top Level Domain genoemd.

Domein extensies

Je kunt bij VIP Internet, naast de .US extensie, honderden verschillende extensies registreren. Welke extensie het beste bij jou past ligt aan je wensen en behoeften. Bekijk het totale domein extensie aanbod in het domein extensie overzicht.

Hosting pakket

Je wilt naast het registreren van een domeinnaam ook een website beginnen? Dan heb je ook een hosting pakket nodig. Met een hosting pakket kun je een website hosten op je website. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier verschillende hosting pakketten. Er is altijd een webhosting pakket dat aansluit bij jouw behoeften.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting