.TW domeinnaam registreren

Je wilt een domeinnaam met de extensie .TW registreren? VIP Internet helpt je met de registratie van deze extensie uit Taiwan. Controleer nu eerst of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

.TW
€ 24,00

.TW domeinnaam

De domein extensie .TW is een specifieke extensie en interessant voor websitebeheerders die veel Taiwanese website bezoekers verwachten of hopen te bereiken. Er zijn geen restricties verbonden aan het registreren van een domeinnaam met de extensie .TW. Iedereen kan deze dus laten registreren. Aan een domeinnaam zijn wel enkele voorwaarden verbonden. Het maximum aantal karakters van een domeinnaam is drieënzestig, het minimum is drie. Karakters kunnen letters of cijfers zijn. Een koppelteken (-) is ook toegestaan, al mag deze niet in het begin of einde van de domeinnaam staan.

.TW domeinnaam registreren bij VIP Internet

Wanneer je een domeinnaam met de extensie .TW wilt laten registreren kan VIP Internet je helpen. Controleer nu of je domeinnaam nog vrij is. De beschikbaarheid van je domeinnaam kun je controleren door je domeinnaam in de domeinchecker in te voeren. Je krijgt een overzicht van beschikbare domein extensies te zien. Je kunt ook meerdere domein extensies voor een domeinnaam registreren.

Meer informatie over domein extensies

Een domeinnaam is een uniek adres op internet dat je toegang geeft tot een website. Een domeinnaam bestaat naast een naam ook uit een extensie. De extensie .TW verwijst naar een land, namelijk Taiwan. Omdat deze extensie naar een land verwijst spreekt men ook wel naar een country code Top Level Domain.

Domein extensies

Bij VIP Internet kun je, naast de extensie .TW, kiezen uit honderden verschillende domein extensies. Je bepaalt zelf welke extensie het meest geschikt is voor jou. Het totale aanbod kun je bekijken in het domein extensie overzicht.

Hosting pakket

Je wilt een website gaan hosten op je domeinnaam? Dan heb je een hosting pakket nodig. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier hosting pakketten. Onder andere de grootte van je website is bepalend voor de keuze van een hosting pakket. Er is altijd een hosting pakket dat aansluit bij jouw wensen.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting