.TO domeinnaam registreren

De extensie .TO staat voor het land Tonga. Wil je een domeinnaam met de extensie .TO laten registreren? Controleer dan nu eerst of je domeinnaam nog beschikbaar is

.TO
€ 89,00

.TO domeinnaam

De extensie .TO kan voor drie gebruikersdoeleinden worden gebruikt. Ten eerste verwijst het naar het land Tonga. Naast Tonga refereert de extensie .TO ook regelmatig naar de Canadese stad Toronto. Tot slot wordt de extento .TO ook vaak gebruikt voor Torrent gerelateerde websites. Een .TO domeinnaam kan maximaal drieënzestig tekens bevatten. Het minimum aantal tekens is drie. Tekens kunnen letters, nummers of een streepje (-) zijn. Een .TO domein dient te beginnen met een letter of cijfer en niet meer een streepje.

.TO domeinnaam registreren bij VIP Internet

Wanneer je een domeinnaam wilt registreren met de extensie .TO kun je bij VIP Internet terecht. Wij helpen je met de registratie. Je betaalt hiervoor jaarlijks een registratiebedrag. Bekijk nu of je domeinnaam nog vrij is. Dit kun je controleren door je gewenste domeinnaam in de domeinchecker in te voeren. Je krijgt een overzicht van de beschikbare domein extensies te zien. Het is ook mogelijk dat je meerdere domein extensies voor één domeinnaam wilt registreren.

Meer informatie over domein extensies

Een domeinnaam is een uniek adres op het internet dat je toegang geeft tot een website. Een domeinnaam bestaat naast een naam ook uit een extensie. De extensie .TO verwijst in het eerste geval naar een land, namelijk Tonga. Wanneer een extensie land gebonden is wordt het een country code Top Level Domain (ccTLD) genoemd.

Domein extensies

Naast de extensie .TO kun je bij VIP Internet kiezen uit honderden verschillende domein extensies. Je kunt het complete aanbod bekjiken in het domein extensie overzicht.

Hosting pakket

Je wilt een website gaan hosten op je website? Dan heb je een hosting pakket nodig. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier verschillende hosting pakketten. Er is altijd een hosting pakket dat aansluit op de wensen en behoeften voor jouw website

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting