.TEL domeinnaam registreren

Je wilt graag een domeinnaam met de extensie .TEL registreren? VIP Internet helpt je hierbij. Controleer nu of de door jou gewenste domeinnaam nog beschikbaar is

.TEL
€ 14,00

.TEL domeinnaam

Domeinnamen met de extensie .TEL zijn ervoor bedoeld om snel en gemakkelijk informatie over contactgegevens te vinden. Het gaat hierbij over contactgegevens van bedrijven, instellingen, organisaties, producten of personen. Een .TEL domeinnaam wijkt af van andere extensies. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om een website te plaatsen onder je .TEL domeinnaam of om je .TEL domein door te sturen naar een andere website. Het is slechts mogelijk om een aantal standaardzaken te vermelden zoals een telefoonnummer of e-mailadres.

.TEL domeinnaam registreren bij VIP Internet

Wil je dat je contactgegevens eenvoudig te vinden zijn op het internet? Registreer dan nu je .TEL domeinnaam bij VIP Internet.

Meer informatie over domein extensies

Een domeinnaam is een online adres dat je toegang verleent tot een website. Domeinnamen hebben een naam en een extensie. De extensie .TEL is relatief nieuw en is anders dan andere extensies. De .TEL extensie is speciaal bedoeld voor websites van bedrijven of particulieren die actuele contactgegevens online willen weergeven.

Domein extensies

Naast de .TEL domein extensie heb je bij VIP Internet de keuze uit honderden andere domein extensies. Er is altijd een extensie die bij jou past. Bekijk het domein extensie overzicht voor al onze domein extensies.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting