.SOCIAL domeinnaam registreren

Een domeinnaam met de extensie .social registreren? Dat kan bij VIP Internet! Check nu of je gewenste domeinnaam nog vrij is. Vul je gewenste domeinnaam in en klik op 'Zoeken'.

.SOCIAL
€ 29,00

.SOCIAL domeinnaam

Met een .social extensie kun je vele kanten op. Bij het woord ‘social’ denkt men tegenwoordig vrij snel aan social media. De domeinextensie .social suggereert een verbindend karakter tussen bezoekers, die bovendien een actieve bijdrage leveren aan een website. Daarom is deze extensie bij uitstek geschikt voor websites of fora die een actieve community willen aantrekken. Daarnaast kan een .social extensie je ook helpen om mensen aan te trekken, een netwerk op te bouwen of bij bijvoorbeeld het vinden van een baan. Met een .social extensie profileer je je bij een groot, internationaal publiek.

Voorwaarden domein registreren

Voor het registreren van een .social domeinnaam gelden enkele specifieke voorwaarden. Het minimaal aantal karakters van de domeinnaam is drie en het maximaal aantal drieënzestig. Een domeinnaam kan bestaan uit letters, cijfers en een minteken (-). Domeinen mogen niet beginnen of eindigen met het minteken.

.SOCIAL domeinnaam registreren bij VIP Internet

Je kunt je .social domeinnaam aanvragen bij VIP Internet. Je betaalt hiervoor jaarlijks een registratiebedrag. Vul je gewenste domeinnaam in, in de domeinchecker en klik op 'Zoeken'. Je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is bij VIP Internet ook mogelijk om een domeinnaam te registreren met meerdere domein extensies. Wanneer je meerdere domein extensies wilt registreren, selecteer je de gewenste domein extensies en klik je op 'Toevoegen'.

Meer over domeinnamen

Een domeinnaam geeft je toegang tot een website. Een domeinnaam wordt opgedeeld in een naam en een extensie.

Domein extensies

Bij VIP Internet kun je kiezen uit honderden domein extensies. Er is altijd een domein extensie dat bij jou en je bedrijf past. Bekijk het domein extensie overzicht om te zien welke domein extensies je nog meer kunt registreren bij VIP Internet.

Hosting pakket

Wanneer je een website wilt maken op je domeinnaam dan heb je een hosting pakket nodig. Met een hosting pakket is het mogelijk om een website te hosten. Er zijn natuurlijk verschillende soorten websites, daarom kun je bij VIP Internet kiezen uit verschillende hosting pakketten. Zo is er altijd een hosting pakket dat past bij jouw wensen en behoeften voor je website.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting