.SK domeinnaam registreren

Een domeinnaam met de extensie .SK verwijst naar Slowakije. Wil je een domeinnaam met de extensie .SK laten registreren? Controleer dan nu of de door jou gekozen domeinnaam nog beschikbaar is.

.SK
€ 49,95

.SK domeinnaam

Een domeinnaam met de extensie .SK wordt voornamelijk geregistreerd door inwoners van Slowakije, door bedrijven die hier gevestigd zijn of bedrijven die zich richten op de Slowaakse markt. Een .SK domeinnaam mag uit maximaal drieënzestig tekens bestaan. Het minimum aantal is twee. Een domeinnaam kan cijfers, letters en een minteken (-) bevatten. Domein mogen echter niet starten en eindigen met het minteken.

.SK domeinnaam registreren bij VIP Internet

Wil je een domeinnaam met de extensie .SK registreren? Dan kun je bij VIP Internet terecht! Wij helpen je met de registratie. Bekijk nu of je domeinnaam nog beschikbaar is. Voer je gewenste domeinnaam in de domeinchecker in en klik op 'Zoeken'. Je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is mogelijk dat je hier meerdere domein extensies selecteert die je wilt registreren voor je domeinnaam.

.NL extensie

Meer informatie over domein extensies

Een domeinnaam geeft je toegang tot een website en is een uniek adres. Een domeinnaam bestaat naast een naam ook uit een extensie. De extensie .SK verwijst naar Slowakije. Wanneer een extensie naar een land verwijst dan wordt het ook wel een country code Top Level Domain (ccTLD) genoemd. Een algemene extensie wordt een Top Level Domain (TLD) genoemd.

Domein extensies

Bij VIP Internet kun je kiezen uit honderden verschillende domein extensies. Er is altijd een extensie die past bij jou en je bedrijf. Je kunt het complete aanbod zien in het domein extensie overzicht.

Hosting pakket

Wanneer je een website wilt gaan maken en beheren op je domeinnaam dan heb je een hosting pakket nodig. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier hosting pakketten, er is altijd een hosting pakket dat bij jou past.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting