.SE domeinnaam registreren

Een domeinnaam met de extensie .SE van Zweden aanvragen? Dat kan bij VIP Internet. Controleer eerst of je domeinnaam nog vrij is.

.SE
€ 19,00

.SE domeinnaam

De domein extensie .SE staat voor Zweden. Sinds 2003 zijn de regels omtrent het verkrijgen van een .SE domeinnaam versoepeld. Het is nu voor iedereen mogelijk om een domeinnaam met de extensie .SE te registreren. Een .SE domeinnaam mag uit minimaal drie en maximaal drieeenzestig karakters bestaan. Een domeinnaam kan cijfers, letters of een koppelteken (-) bevatten. Domeinen mogen niet beginnen of eindigen met het koppelteken.

.SE domeinnaam registreren bij VIP Internet

Je kunt een domeinnaam met de extensie .SE registreren bij VIP Internet. Voor de registratie van een domeinnaam betaal je jaarlijks een registratiebedrag. Check nu of de door jou gekozen domeinnaam nog beschikbaar is. Je voert je domeinnaam in de domeinchecker in en je krijgt een overzicht van beschikbare domein extensies te zien. Het is mogelijk dat je meerdere domein extensies voor één domeinnaam wilt registreren.

.NL extensie

Meer informatie over domein extensies

Een domeinnaam is een adres op het internet waarmee je toegang verschaft tot een website. Een domeinnaam bestaat naast een naam ook uit een extensie. De extensie .SE verwijst naar het land Zweden. Omdat de extensie naar een land verwijst wordt het ook wel een country code Top Level Domain genoemd.

Domein extensies

Bij VIP Internet kun je kiezen uit honderden verschillende domein extensies. Dit kunnen ccTLD extensies zijn maar ook extensies die algemeen zijn. Deze extensies worden een Top Level Domain (TLD) genoemd. Voor het totale domein extensie aanbod kun je het domein extensie overzicht bekijken.

Hosting pakket

Wannneer je niet alleen een domeinnaam wilt registreren, maar ook een website wilt gaan maken op je domeinnaam dan heb je een hosting pakket nodig. Bij VIP Internet kun je kiezen uit vier hosting pakketten. Er is altijd een hosting pakket dat aansluit bij de wensen en behoeften voor jouw website.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting