.RU domeinnaam registreren

Je wilt graag een domeinnaam met de extensie .RU registreren? Bij VIP Internet kun je een domeinnaam met de extensie van Rusland registreren. Controleer nu of je domeinnaam nog vrij is

.RU
€ 9,00

.RU domeinnaam

De domeinnaam met de extensie .RU wordt voornamelijk gebruikt door websites voor of door Russische internetgebruikers. Een Russische .RU domeinnaam bestaat uit minimaal twee en maximaal drieënzestig karakters. De karakters die je in een domeinnaam mag gebruiken zijn letters, cijfers en een minteken (-). De .RU domeinnaam mag echter niet beginnen en eindigen met het minteken.

.RU domeinnaam registreren bij VIP Internet

De belangrijkste reden om voor een .RU domeinregistratie te kiezen is het feit dat je website veelvuldig en eenvoudig gevonden zal worden door Russische internetgebruikers. Wanneer je geïnteresseerd bent in domein met de extensie .RU kun je vrijblijvend meer informatie opvragen bij VIP Internet. Om de beschikbaarheid van je gewenste domeinnaam te controleren, kun je je domeinnaam in de domeinchecker invoeren. Je krijgt een overzicht van beschikbare domein extensies te zien. Hier kun je alle extensies selecteren die je wenst te registreren

Meer informatie over domein extensies

Wanneer je een domeinnaam registreert, registreer je een uniek adres op het internet dat toegang geeft tot een website. Een domeinnaam bestaat uit een naam en een extensie. Wanneer een extensie naar een land verwijst dan wordt het een country code Top Level Domain genoemd (ccTLD). De domein extensie .RU is een voorbeeld van een ccTLD.

Domein extensies

VIP Internet heeft honderden verschillende domein extensies waar je uit kunt kiezen. Er is altijd een extensie die bij jou past. Om alle domein extensies te bekijken verwijzen we je naar het domein extensieoverzicht.

Hosting pakket

Je hebt een hosting pakket nodig wanneer je een website wilt gaan maken en beheren op je domeinnaam.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting