.PT domeinnaam registreren

U wilt graag een domeinnaam met de extensie .PT van Portugal registreren? VIP Internet kan u helpen bij de registratie van uw unieke domeinnaam. Check nu of de door u gewenste domeinnaam vrij is.

.PT
€ 34,00

.PT domeinnaam

Een domeinnaam met de extensie .PT van Portugal kunt u sinds 1988 registreren. Het beheer van deze domein extensie ligt in handen van de Fundação para a Computação Científica Nacional (FCCN). Een domeinnaam met de extensie .PT dient aan een aantal voorwaarden te voldoen. Een domeinnaam bevat minimaal twee en maximaal drieënzestig tekens. Tekens kunnen cijfers, letters en een streepje (-) zijn. Een domeinnaam kan echter niet starten of eindigen met een streepje.

.PT domeinnaam registreren bij VIP Internet

VIP Internet helpt u met de registratie van uw persoonlijke en unieke domeinnaam met de extensie .PT. Controleer nu of uw domeinnaam nog beschikbaar is. Wanneer u uw domeinnaam in de domeinchecker invoert krijgt u een overzicht van de beschikbare domein extensies te zien. Het is ook mogelijk om meerdere domein extensies voor één domeinnaam in te voeren.

Meer informatie over domein extensies

Een domeinnaam is een uniek adres op het internet, een adres dat u toegang geeft tot een website. Een domeinnaam is onder te verdelen in verschillende niveaus. Het Top Level Domain (TLD) is het achterste gedeelte van de domeinnaam. Wanneer een TLD verwijst naar een land dan is er sprake van een country code TLd, ook wel ccTLD genoemd. De extentie .PT is een ccTLD en verwijst naar Portugal.

Domein extensies

U heeft bij VIP Internet de keuze uit honderden verschillende domein extensies. Er is altijd een domein extensie die bij u en uw bedrijf past. Bekijk het domein extensie overzicht voor het complete aanbod in domein extensies.

Hosting pakket

Een hosting pakket heeft u nodig wanneer u een website wilt beheren op uw domeinnaam. U heeft bij VIP Internet de keuze uit vier hosting pakketten. Onder andere de grootte van uw website is bepalend voor uw hosting pakket keuze.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting