.PL domeinnaam registreren

Je wilt een domeinnaam met de extensie .PL van Polen registreren? Check dan eerst of de door jou gekozen domeinnaam nog beschikbaar is.

.PL
€ 19,00

.PL domeinnaam

Een domeinnaam met de extensie .PL wordt in Polen geregistreerd door het NASK. Het NASK is een onderzoeks- en academisch computernetwerk. Niet alleen het NASK zelf, maar ook 98 partners van het NASK kunnen een domeinnaam met de extensie .PL registreren. Een .PL domeinnaam mag uit maximaal drieënzestig tekens bestaan en minimaal twee. Een domeinnaam kan bestaan uit cijfers, letters en een koppelteken (-). Een koppelteken kan echter nooit aan het begin of einde van een domeinnaam staan.

.PL domeinnaam registreren bij VIP Internet

Wil je met je website veel Poolse internetbezoekers bereiken? Registreer dan nu je .PL domein. VIP Internet helpt je met de registratie van je persoonlijke domeinnaam. Je kunt je gewenste domeinnaam invoeren in de domeinchecker om de beschikbaarheid te controleren. Je krijgt een overzicht van beschikbare domein extensies te zien. Je kunt ook meerdere domein extensies registreren voor je domeinnaam.

Meer informatie over domeinextensies

Een domeinnaam is een uniek adres op het internet waarmee je toegang hebt tot een website. Een domeinnaam bestaat uit een naam en een extensie. De extensie .PL is land gebonden. Als een extensie verwijst naar een land wordt het ook wel een country code Top Level Domain genoemd (ccTLD).

Domein extensies

Je hebt bij VIP Internet de keuze uit honderden domeinextensies. Welke extensie het beste bij jou past ligt aan de wensen en behoeften voor jouw website. Bekijk het totale aanbod in het domein extensieoverzicht.

Hosting pakket

Je hebt een hosting pakket nodig wanneer je een website wilt gaan maken op je domeinnaam. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier hosting pakketten. Er is altijd een hosting pakket dat aansluit op de wensen en behoeften voor jouw website.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting