.ORGANIC domeinnaam registreren

Een domeinnaam met de extensie .organic registreren? Dat kan bij VIP Internet! Check nu of je gewenste domeinnaam nog vrij is. Vul je gewenste domeinnaam in en klik op 'Zoeken'.

.ORGANIC
€ 99,95

.ORGANIC domeinnaam

In de haastige, globale consumptiemaatschappij van tegenwoordig roepen steeds meer stemmen om producten die rust, authenticiteit en eerlijkheid uitstralen. ‘Organic’ (Engels voor ‘organisch’) is zo’n woord waarbij je meteen het gevoel van ‘puur natuur’ krijgt. Organische producten worden in allerlei branches aangeboden, van organisch voedsel tot kleding en zelfs organische cosmetica. Verkoop je producten volgens de organische, onbewerkte wijze en wil je dit meteen in je webadres al duidelijk maken? Ga dan voor een .organic extensie voor een internationaal herkenbare domeinextensie.

.NL domein registreren bij VIP Internet

.ORGANIC domeinnaam registreren bij VIP Internet

Je kunt je .organic domeinnaam aanvragen bij VIP Internet. Je betaalt hiervoor jaarlijks een registratie bedrag. Vul je gewenste domeinnaam in, in de domeinchecker en klik op 'Zoeken'. Je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is bij VIP Internet ook mogelijk om een domeinnaam te registreren met meerdere domein extensies. Wanneer je meerdere domein extensies wilt registreren, selecteer je de gewenste domein extensies en klik je op 'Toevoegen'.

Meer over domeinnamen

Een domeinnaam geeft je toegang tot een website. Een domeinnaam wordt opgedeeld in een naam en een extensie.

Domein extensies

Bij VIP Internet kun je kiezen uit meer dan zestig domein extensies. Er is altijd een domein extensie dat bij jou en je bedrijf past. Bekijk het domein extensie overzicht om te zien welke domein extensies je nog meer kunt registreren bij VIP Internet.

Hosting pakket

Wanneer je een website wilt maken op je domeinnaam dan heb je een hosting pakket nodig. Met een hosting pakket is het mogelijk om een website te hosten. Er zijn natuurlijk verschillende soorten websites, daarom kun je bij VIP Internet kiezen uit verschillende hosting pakketten. Zo is er altijd een hosting pakket dat past bij jouw wensen en behoeften voor je website.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting