.ORG.UK domeinnaam registreren

Wil je een .ORG.UK domeinnaam laten registreren? Dat kan bij VIP Internet. Check nu eerst of de door jou gekozen domeinnaam nog beschikbaar is.

.ORG.UK
€ 29,95

.ORG.UK domeinnaam

Wanneer je je als organisatie richt op een Brits publiek is het aan te raden om een domeinnaam met de extensie .ORG.UK te laten registreren. Een domeinnaam met de .ORG.UK domeinnaam mag uit minimaal twee en maximaal drieënzestig tekens bestaan. Een domeinnaam kan cijfers, letters en een streepje bevatten. Echter mag met het streepje niet gestart of geëindigd worden.

.ORG.UK domeinnaam registreren bij VIP Internet

Je checkt bij VIP Internet eenvoudig of de domeinnaam die je wilt registreren nog beschikbaar is. VIP Internet kan je vervolgens helpen met de registratie van je persoonlijke domeinnaam. Voor de registratie van je eigen domeinnaam betaal je jaarlijks een registratiebedrag. Wanneer je je domeinnaam in de domeinchecker invult krijg je een overzicht van de beschikbare domein extensies te zien. Het is hier ook mogelijk om meerdere domein extensies te registreren.

Meer informatie over domeinextensies

Een domeinnaam is een adres op internet waarmee je toegang hebt tot een website. Domeinnamen bestaan uit een naam en een extensie. Een extensie wordt ook wel een Top Level Domain genoemd. Wanneer een TLD naar een land verwijst, zoals .UK, dan is er sprake van een country code TLD (ccTLD). Naast een ccTLD bestaat de domeinextensie .ORG.UK ook uit een Second Level Domain (SLD). Het SLD .ORG staat voor organisatie.

Domein extensies

Je hebt bij VIP Internet de keuze uit meer dan zestig verschillende domein extensies. Bekijk al onze domein extensies in het domein extensie overzicht.

Hosting pakket

Je hebt een hosting pakket nodig wanneer je een website wilt gaan hosten op je domeinnaam. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier hosting pakketten. Er is altijd een hosting pakket dat bij je past.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting