.ORG domeinnaam registreren

Registreer eenvoudig je eigen .ORG domeinnaam bij VIP Internet. Check eerst of je gewenste domeinnaam nog vrij is.Vul je domeinnaam in en klik op 'Zoeken'.

.ORG
€ 12,00 *

.ORG domeinnaam

De .ORG domeinnaam staat voor ‘organisatie’. Een .ORG domeinnaam kan door iedereen worden geregistreerd. Er zijn wel een aantal voorwaarden waar aan voldoen moet worden. Het maximaal aantal karakters van een domeinnaam is 63 en minimaal 2. Domeinnamen mogen niet beginnen met een streepje (-). Wanneer je namens een organisatie een domeinnaam wilt registreren is het ideaal om voor de extensie .ORG te kiezen. Het is echter ook mogelijk om als particulier een domeinnaam met de extensie .ORG te registreren.

.ORG domeinnaam registeren bij VIP Internet

VIP Internet kan voor jou een domeinnaam met de extensie .ORG registeren. Je betaalt hiervoor jaarlijks een registratiebedrag. Wil je als organisatie een groot publiek bereiken? Registreer dan nu je .ORG domeinnaam. Vul je gewenste domeinnaam in en je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is mogelijk om meerdere domein extensies vast te leggen. Je kunt in het overzicht de gewenste domein extensies selecteren die je wilt laten registreren.

* Dit is een actietarief. Na het eerste jaar betaalt u € 19,00 per jaar.

Meer over domeinnamen

Er zijn veel domeinnamen op het internet te vinden. Een domeinnaam is een adres op het internet waarmee je toegang krijgt tot een website. Een domeinnaam is opgebouwd uit een naam en een extensie.

De extensie .ORG staat in de top vijf meest gebruikte extensies. De eerste domeinnaam met de extensie .ORG werd geregistreerd in 1985.

Domein extensies

Naast een .ORG extensie kun je bij VIP Internet nog meer extensies registeren. Je hebt de keuze uit honderden domein extensies. Welke extensie het beste bij jou past, bepaal je zelf. Bekijk het domein extensie overzicht om te zien welke domein extensies VIP Internet aanbiedt.

Hosting pakket

Wil je dat je domeinnaam uitkomt op een website? Dan heb je een hosting pakket nodig. VIP Internet heeft altijd een hosting pakket dat aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting