.ORG.CN domeinnaam registreren

Wil je een domeinnaam met de extensie .ORG.CN laten registreren? Dat kan bij VIP Internet. Controleer nu eerst of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is

.ORG.CN
€ 59,95

.ORG.CN domeinnaam

Het is voor iedereen mogelijk om een domeinnaam met de extensie .ORG.CN te registreren. Een .ORG.CN domeinnaam mag uit maximaal drieënzestig tekens bestaan. Het minimum aantal tekens is twee. Tot de toegestane tekens behoren letters, nummers en een minteken (-). Het minteken mag niet gebruikt worden voor- of achteraan de domeinnaam.

.ORG.CN domeinnaam registreren bij VIP Internet

Als je zaken doet met China of je wilt richten op de Chinese markt, dan is het aan te raden om een domeinnaam met de extensie .ORG.CN te registreren. VIP Internet kan je helpen bij de registratie van je eigen, unieke domeinnaam. Voer je gewenste domeinnaam in de domeinchecker in en klik op 'Zoeken'. Je krijgt dan een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Je kunt hier ook meerdere domein extensies selecteren.

.NL extensie

Meer informatie over domeinextensies

Een domeinnaam is een uniek adres op het internet en geeft je toegang tot een website. Een domeinnaam bestaan uit een naam en extensie. De extensie .CN verwijst naar China. Omdat deze extensie naar een land verwijst wordt het ook wel een country code Top Level Domain (ccTLD) genoemd. De extensie .ORG.CN bestaat naast een ccTLD ook uit een Second Level Domain (SLD). De extensie .ORG is in dit geval het SLD en verwijst naar organisatie. Van origine werd .ORG gebruikt om websites aan te duiden die gebruikt worden door non-profitorganisaties. Dit is echter niet verplicht.

Domein extensies

Bij VIP Internet kun je honderden domein extensies registreren. Bekijk het totale aanbod in het domein extensie overzicht.

Hosting pakket

Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier hosting pakketten. Maar wanneer heb je nu een hosting pakket nodig? Je hebt een hosting pakket nodig als je een website wilt gaan hosten op je website.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting